Συμμετοχή του Νηπιαγωγείου Ριζαριού στην εκδήλωση ” Ο Θε-ΤΑΛΩΣ συναντά e Trikala

O θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala
global project 2Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων με θέμα: “O θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala”, μια γιορτή δημιουργίας και εκπαιδευτικής καινοτομίας για μαθητές/τριες όπου οι ανθρωπιστικές και θετικές επιστήμες συναντούν την εκπαιδευτική ρομποτική, τις εφαρμογές STEAM, τα εικαστικά, τη μουσική κ. α.
Δόθηκε βήμα σε όλους τους μαθητές/τριες να εκφραστούν, να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για το πως σκέφτονται την έξυπνη πόλη.
Το Νηπιαγωγείο Ριζαριού  με συντονίστρια της παρουσίασης την Προϊσταμένη του κ Μαγκιώση Άννα ,βραβευμένη εκπαιδευτικό τρεις  συνεχόμενες χρονιές  στις Βρυξέλλες για τις καινοτομικές της δράσεις. συμμετείχε με παρουσίαση ποιήματος “Η πόλη που ονειρεύομαι να ζώ” και με παρουσίαση ρομποτικού σεναρίου με το ίδιο θέμα και φυσικά λόγω της ηλικίας των παιδιών ,οι μικροί μαθητές  καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους!
Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση η κα. Χρύσα Ντιντή Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, ο κ. Μιχάλης Λάππας αντιδήμαρχος Παιδείας Τρικάλων, η κα. Λίλα Μπαντέκα – Νάνη Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Μετεώρων και ο κ. Αλέξανδρος Καπανιάρης.
Την Πέμπτη 18/4/2024 οι μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παρουσίασαν:
Δράσεις επί της σκηνής
global project23  global project23α
Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ

(περισσότερα…)