Εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Ενημέρωση για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο:

-Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, ημέρα σχολικής γιορτής για την Εθνική Επέτειο της 28ης Oκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις, χωριστά σε κάθε τάξη, το πρώτο διδακτικό δίωρο. Τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά στην ώρα τους στο σχολείο και θα αποχωρήσουν στις 9.40΄.Θα γίνει η μεταφορά των μαθητών με το λεωφορείο, προσαρμοσμένη στο προαναφερόμενο ωράριο (Αναχώρηση κανονική – Αποχώρηση από Ν. Φιλαδέλφεια στις 09.40΄).

-Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου:

Στις 9.15΄ στο σχολείο θα προσέλθουν μόνο ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες, προκειμένου να συμμετάσχουν στον εκκλησιασμό.

Στις 10.30΄ στον χώρο συγκέντρωσης για την παρέλαση (στον δρόμο έξω από το σχολείο) θα προσέλθουν οι μαθητές/τριες της Δ΄, της Ε΄ και της Στ΄ τάξης για να συμμετάσχουν στην παρέλαση. Θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας. Στον συγκεκριμένο χώρο θα παραβρεθεί μόνο ο υπεύθυνος μαθητής για την κατάθεση. Δηλαδή, τα τμήματα της παρέλασης θα αποχωρήσουν αμέσως μετά την παρέλαση.

Υπενθυμίζουμε, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός. Επομένως όλοι/ες θα φορούν τις μάσκες τους, εκτός από τους παρελαύνοντες την ώρα της παρέλασης, αφού θα είναι στοιχισμένοι.

Ο Δ/ΝΤΗΣ