Κατανομή των δραστηριοτήτων του Σχολικού Συνεταιρισμού

Σχολικό Παντοπωλείο ‘’Το πανέρι με τα ρόδια’’

Το Σχολικό Παντοπωλείο του Συνεταιρισμού διαθέτει αρτοσκευάσματα, φυσικούς χυμούς, φρούτα, μπάρες δημητριακών και εμφιαλωμένα νερά. Το διαχειρίζονται οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης. Τα αρτοσκευάσματα προμηθεύονται από το Αρτοζαχαραπλαστείο της κ. Κουιμτζή Μαρίας και το Café Bistro Art του κ. Χρύσογλου Ιωάννη. Ευχαριστούμε δημόσια τους προμηθευτές μας κ. Κουιμτζή Μαρία και κ. Χρύσογλου Ιωάννη για τη δωρεά στον Συνεταιρισμό μας του ποσού 10% του τζίρου τους από τις αγορές μας.

Ενδοσχολικό ραδιόφωνο ‘’Το ροδιόφωνο του σχολείου’’

Θα λειτουργήσει το ενδοσχολικό μας ραδιόφωνο που το βαφτίσαμε ‘’Το ροδιόφωνο του σχολείου’’ κάθε δεύτερο διάλειμμα (11.30΄- 11.45΄). Την ευθύνη της λειτουργίας του θα έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης.

Δανειστική βιβλιοθήκη

Τη διαχείριση της δανειστικής βιβλιοθήκης αναλαμβάνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης του σχολείου μας, με τη χρήση ενός αρχείου Excel, στο οποίο καταχωρήθηκαν όλοι οι τίτλοι των βιβλίων και θα γίνονται οι χρεώσεις αυτών που θα δανείζονται οι μαθητές/τριες.

Περιβάλλον

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης έχουν αναλάβει τη φροντίδα των φυτών και του κήπου του σχολείου. Έχουν επίσης την ευθύνη του συντονισμού της ανακύκλωσης (τηγανέλαια, μπαταρίες, πλαστικά καπάκια) και της κομποστοποίησης.