22-05-2024:

Πρόσκληση πάρτυ αποφοίτησης ΣΤ

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες καλησπέρα σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων έχει διοργανώσει το πάρτι αποφοίτησης για τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς της ΣΤ τάξης, που θα διεξαχθεί στο Arena Soccer Club το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 και ώρα 17:00. Ο Σύλλογος διασφάλισε αποκλειστική χρήση της πισίνας κατά τη διάρκεια του πάρτι, για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι μαθητές να έχουν μαζί τους μαγιό και πετσέτα.

Στο κόστος που αναλαμβάνει να καλύψει ο Σύλλογος, πέραν της αποκλειστικής χρήσης της πισίνας, περιλαμβάνονται επίσης από ένας χυμός και φαγητό για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.

Τα στοιχεία του Arena Soccer Club είναι τα εξής:

Διεύθυνση: Μελισσίων & Κωστή Παλαμά, 15126, Μαρούσι
Τηλέφωνο: 2108069696

https://www.arenaclub.gr/

 

Σας περιμένουμε όλους!

 

Με εκτίμηση,

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

6ου Δημ.Σχ. Αμαρουσίου

 

 

10-04-2024:

6ο Τουρνουά ΠρόσκλησηΑγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει το 6ο Τουρνουά Αλληλεγγύης. Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από εθνικότητα, χρώμα ή θρησκεία, και γίνεται με σκοπό να ενισχυθούν υλικά και ηθικά τα παιδιά και τις οικογένειες εκείνες που, είτε έχουν πληγεί από την οικονομική και ενεργειακή κρίση, είτε έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με τη βία που γεννά κάθε πόλεμος.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις πληροφορίες στην ανακοίνωση του σχολείου μας:

https://blogs.sch.gr/6dimamarous/2024/04/08/6o-toyrnoya-allileggyis-tis-enosis-goneon-d-amaroysioy/

Θα θέλαμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συγκέντρωση υγειονομικού υλικού που θα αποσταλεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου και στη συγκέντρωση υλικών (όπως ρούχα, γραφική ύλη, τρόφιμα) τα οποία θα αποσταλούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και στη Δομή Αλληλεγγύης: “Αλληλεγγύη για όλους”. Μπορείτε να δείτε ποια προϊόντα μπορείτε να προσφέρετε εδώ. Μπορείτε να φέρετε τα προϊόντα στο σχολείο μέχρι την Παρασκευή, 12 Απριλίου, και τα μέλη του Συλλόγου θα φροντίσουν τη μεταφορά τους την Κυριακή, 14 Απριλίου στο χώρο του τουρνουά.

Το τουρνουά επίσης περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή 14 Δημοτικών Σχολείων και 5 Γυμνασίων, οι οποίοι θα διεξαχθούν στα γήπεδα του “ARENA SOCCER CLUB” την Κυριακή 14 Απριλίου. Στους αγώνες συμμετέχουν παιδιά από τα τμήματα της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης. Οι γονείς που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για τα παιδιά τους, θα πρέπει να υπογράψουν μια υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή των παιδιών, η οποία θα τους αποσταλεί με επόμενη επικοινωνία.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ημέρας και εδώ των αγώνων.

 

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

6ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου

 

 

02-03-2024:

Αποκριάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

unnamed

 

20-12-2023:

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία και τις προσφορές σας στη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Κυριακής! Να σας υπενθυμίσουμε πως όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούμε διατίθενται για τις τυχόν ανάγκες του σχολείου και των παιδιών μας, οπότε η συνεισφορά όλων μας είναι πάντοτε πολύ σημαντική!

Επισυνάπτεται η λίστα δώρων μαζί με τους αντίστοιχους αριθμούς λαχνών που κέρδισαν στην κλήρωση. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από την αίθουσα εκδηλώσεων μόνο με την επίδειξη του λαχνού την Παρασκευή 22/12/2308:15 – 09:00 και 13:00-16:00, και το Σάββατο 23/12/23, 16:00-18:00. Θα πραγματοποιηθούν μερικές ακόμα συναντήσεις για παραλαβή των δώρων αρχές Ιανουαρίου αφού ανοίξουν τα σχολεία.

Δύο σημαντικές επισημάνσεις:

  1. Αν δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το δώρο που κερδίσατε και δε θέλετε να το παραλάβετε, παρακαλώ ενημερώστε μας ώστε να κληρωθεί εκ νέου, καθώς είναι κρίμα να μην αξιοποιούνται τα δώρα που έχουν προσφερθεί.
  2. Ακόμα και αν δεν κερδίσατε, κρατήστε τα αποκόμματα των λαχνών, καθώς αναμένεται να κληρωθούν εκ νέου τα δώρα που δε θα παραληφθούν.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε να τακτοποιήσετε την ετήσια εισφορά του Συλλόγου, είτε κατά την παραλαβή των δώρων, είτε έξω από το σχολείο το πρωί, ή το απόγευμα στις 16:00 κατά την παραλαβή των παιδιών. Η εισφορά παραμένει 15€ ανά οικογένεια.

Σας ευχόμαστε Υγεία, Αγάπη, Χαρές και Καλές Γιορτές!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

6ου Δημ.Σχ. Αμαρουσίου

 

 

19-12-2023:

GOYRI 2024

Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας για το γούρι του 2024, που πρόσφεραν στα μέλη της σχολικής κοινότητας.

 

 

17-12-2023:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 17-12-2023, με μεγάλη επιτυχία, κέφι, τραγούδια, χορό, σπιτικά καλούδια, γούρια,  μεζέδες και πολλά χαμόγελα το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δ. Σχ. Αμαρουσίου. Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τα είχαν οργανώσει όλα τέλεια! Γονείς, μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί που παρευρέθηκαν σε αυτό αισθάνθηκαν για τα καλά το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ευχαριστούμε πολύ τον Αϊ – Βασίλη για το κέφι του και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο για τα τραγούδια του! Συγχαρητήρια! Και του χρόνου!

 

 

27-11-2023:

 

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023, από τις 16:00 έως τις 20:00!

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητα είδη, λαχειοφόρο αγορά και δώρο για κάθε παιδί, και από τις 19:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί LIVE συναυλία για μικρούς και μεγάλους με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο!

Θα θέλαμε επίσης να σας προσκαλέσουμε να προσφέρετε χειροποίητες και μη δημιουργίες για το bazaar και τη λαχειοφόρο! Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε να απαντήσετε σε αυτό το email αναφορικά με το τι θα θέλατε να προσφέρετε. Θα ενημερωθείτε για το πότε θα γίνει η συλλογή των προσφορών με επόμενο email.

Επίσης θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως στο Χριστουγεννιάτικο bazaar θα διατεθούν μόνο χειροποίητες κατασκευές και γλυκίσματα, ενώ οι υπόλοιπες προσφορές θα κληρωθούν στη λαχειοφόρο αγορά. Λαχνοί πωλούνται ήδη προς 1 € έκαστος, και μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τα μέλη του Συλλόγου το πρωί ή το μεσημέρι έξω από το σχολείο. Επιπλέον, λαχνοί θα πωλούνται και την ημέρα της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης. Σύντομα, θα σας ενημερώσουμε και για τα δώρα που θα κληρωθούν!

Σε ό,τι αφορά τις χειροποίητες κατασκευές, προτείνουμε να παρακινήσετε τα παιδιά να συμμετάσχουν, ώστε να έχουν την εμπειρία της προσφοράς και της συμμετοχής. Ανάλογα με την ηλικία τους, θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε κατασκευές Χριστουγεννιάτικων καρτών, στολιδιών και διακοσμητικών από πηλό, ξύλο ή ύφασμα, ακόμα και στο ψήσιμο μπισκότων ή κέικ! Μπορείτε να βρείτε αμέτρητες ιδέες και να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για όμορφο χρόνο με τα παιδιά.

Μπορείτε να βρείτε ιδέες για κατασκευές στο internet, όπως για παράδειγμα στις παρακάτω σελίδες:

–        DIY κατασκευές για χριστουγεννιάτικα Bazaar ή για δώρα, από απλά και οικονομικά υλικά

–        10 Χειροποίητες Κατασκευές για Χριστουγεννιάτικα Bazaar

 

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και σας περιμένουμε όλους!

 

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

6ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου

 

 

2-11-2023:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τους γονείς του σχολείου έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των παρακάτω δραστηριοτήτων για το σχολικό έτος 2023-2024:

  • Μάθημα Θεάτρου και Θεατρικού παιχνιδιού με τον κ. Παγκαλιά Χρήστο κάθε Σάββατο 16:00 – 18:00. Σκοπός του μαθήματος είναι τα παιδιά μας να αποκτήσουν επαφή με το θέατρο, την έκφραση, τον λόγο, τους διαφορετικούς χαρακτήρες της θεατρικής γραφής και πολλά αλλά. Όλοι οι τρόποι έκφρασης ξεχωριστά και σε συνδυασμό μεταξύ τους προσφέρουν στα παιδιά τρόπους έκφρασης και σκέψης, μαθαίνουν να χωροθετούν τους εαυτούς τους στον χώρο αλλά και να βρίσκουν διαφορετικούς τρόπους να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις εικόνες τους. Στο τέλος κάθε χρονιάς θα παρουσιάζεται ένα μέρος της δουλειάς των παιδιών στους γονείς και το σχολείο μας.
  • Μαθήματα Σκάκι. Το σκάκι είναι επιτραπέζιο παιχνίδι και πνευματικό άθλημα για δύο παίκτες. Τα μαθήματα θα διεξάγονται με τον κ. Γρηγοριάδη Αλέξανδρο, δάσκαλος Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και Ακαδημίας Σκάκι Αμαρουσίου, International Master F.I.D.E.

Ως ημερομηνία έναρξης προτάθηκε να είναι το Σάββατο 04 Νοε 2023 και ώρες 13:30 – 15:00 για τα μαθήματα Σκάκι και 16:00 – 18:00 για το Θεατρικό μάθημα. Η διεξαγωγή όλων των μαθημάτων θα γίνεται κάθε Σάββατο, απογευματινές ώρες και για τις δυο (2) δραστηριότητες.

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

6ου Δημοτικού Σχ. Αμαρουσίου

 

 

29-10-2023:

Αγαπητοί γονείς καλησπέρα σας.

 

Με το παρόν email θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Kυριακή 05/11/2023 και ώρα 10:00 – 13:00 θα διεξαχθεί η 1η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για το σχολικό έτος 2023 – 2024.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε αλλά και να μοιραστούμε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς μας!

Η παρουσία όλων μας είναι πολύτιμη και απαραίτητη για τον Σύλλογο, το σχολείο και τα παιδιά μας!

 

Με εκτίμηση,

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

6ου Δημοτικού Σχ. Αμαρουσίου

 

 

15-9-2023:

Ευχαριστούμε τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που αντικατέστησαν άμεσα τον φούρνο μικροκυμάτων που κάηκε και χρησιμοποιείται για το ζέσταμα των φαγητών των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα.