19-04-2023:

Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, 17-04-2023,  προσφέραμε  στα παιδιά του Χωριού SOS στο Μαρούσι, ένα πασχαλινό δώρο με πολλή, πολλή αγάπη. Παρακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς τους την παιδική παράσταση”Μούμιες” και χάρηκαν πολύ. Με ευαισθησία στεκόμαστε πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη από φροντίδα και αγάπη.

 

22-02-2023:

Ευχαριστήριο μήνυμα για την ανταπόκριση στο κάλεσμα βοήθειας του Δήμου

Κοινοποιούμε το ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Αμαρουσίου για την άμεση ανταπόκριση του σχολείου μας στην παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκία και Συρίας:

“Η άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα βοήθειας του Δήμου μας, για την πρωτοφανή ανθρώπινη τραγωδία που έπληξε τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας υπήρξε συγκινητική.

Με τη δική σας καθοριστική συνδρομή, αποδείξαμε όλοι μαζί, έμπρακτα, πως η αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο, δε γνωρίζει σύνορα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς

Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Δήμαρχος Αμαρουσίου”

 

 

14-02-2023:

Το σχολείο μας πάντα με ευαισθησία στα κοινωνικά προβλήματα, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου για συγκέντρωση απαραίτητων υλικών για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας και χθες, 14-02-2023,  παρέδωσε στον Δήμο, όσα είδη πρώτης ανάγκης είχαν συγκεντρωθεί. Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση όλων.

 

13-02-2023:

Οι μαθητές & οι μαθήτριες των Δ2΄  & Ε΄  τάξεων συμμετείχαν στη δράση «Είσαι το αστέρι μου» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βοηθώντας να εκπληρωθεί η ευχή ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια.  Αφού ολοκληρώθηκε η δράση αυτή, μας γνωστοποιήθηκε, σήμερα 13-02-2023, ότι θα εκπληρωθεί με τη συμμετοχή των παιδιών μας, η ευχή της Σταυρούλας, 12 ετών, η οποία θα ήθελε να επισκεφτεί την DISNEYLAND PARIS.

ΠΑΙΔΙΟΥ

 

 

23-12-2022:

Το σχολείο μας, στο πλαίσιο δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης των μαθητών και μαθητριών, παρέδωσε σήμερα ένα «Χριστουγεννιάτικο Καλάθι» για τα παιδιά που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωριά SOS. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν δωράκια φτιαγμένα από τα χέρια των μαθητών & μαθητριών του σχολείου μας, χριστουγεννιάτικα στολίδια, καθώς και μικρά γλυκίσματα.

Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα παιδιά μας συμβάλλουν και τα ίδια στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Πληροφορίες για τη δράση των Παιδικών Χωριών SOS μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο: https://sos-villages.gr/

Τους ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα & Καλή Πρωτοχρονιά!

 

 

22-12-2022:

Οι τάξεις Δ2 & Ε΄ του σχολείου μας στηρίζουν τη δράση «Είσαι το αστέρι μου» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), βοηθώντας να εκπληρωθεί η ευχή ενός παιδιού με σοβαρή ασθένεια.

Οι μαθητές & οι μαθήτριες των δύο τάξεων, αφότου ενημερώθηκαν για τον πολύ σημαντικό σκοπό της δράσης, απέκτησαν το δικό τους αστέρι, προσφέροντας ένα συμβολικό ποσό, με σκοπό την ενίσχυσή της.

Τα παιδιά του σχολείου μας συμμετέχουν έμπρακτα  σε μία ακόμη δράση προσφοράς, δείχνοντάς μας πως, μία μικρή κίνηση, μπορεί να φέρει μια μεγάλη αλλαγή.