Χθες, Δευτέρα 03-06-2024, πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολείου μας. Ήταν μια υπέροχη γιορτή, εμπνευσμένη από τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών στο δημοτικό σχολείο και από την επαφή των μαθητών με τους αντίστοιχους πολιτισμούς.  Με αφετηρία την Ελλάδα ταξιδέψαμε με τραγούδια, χορούς, παντομίμα και άλλα δρώμενα στην Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, σε όλες “Τις γειτονιές του κόσμου”. Υπεύθυνος για τη διοργάνωση της γιορτής ήταν ο ΕΦΑ κ. Πασχάλης Μιχαήλ, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα,  με τη συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου. Μας γοήτευσαν η μουσικός του σχολείου κ. Δάφνη Ζουρνατζή  με την κιθάρα της και η εκπαιδευτικός του σχολείου κ. Δήμητρα Μπουλούζου με το βιολί της.

Ακόμη, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης κ. Κώστας Αρβανιτάκης, η Δημοτική Σύμβουλος και υπεύθυνη του forum νέων του Δ. Αμαρουσίου κ. Μάντυ Ρώτα, καθώς και παλιοί συνάδελφοι και συνάδελφοι από άλλα σχολεία.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, κ. Δημήτρη Ζωγραφάκη, για τη μουσική κάλυψη της γιορτής και τη βιντεοσκόπησή της.