6ο Τουρνουά Πρόσκληση

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

….. με όραμα μια κοινωνία, που οι έννοιες Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη, θα αποτελούν καθημερινή πρακτική και στάση ζωής ….
….. με όραμα μια κοινωνία που ο Άνθρωπος θα είναι στο επίκεντρο κάθε πολιτικής και κοινωνικής πράξης…
Το Αθλητικό Τουρνουά Αλληλεγγύης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αμαρουσίου με Αγώνες Ποδοσφαίρου μεταξύ των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων και των Γυμνασίων του Δήμου, αποτελεί πλέον θεσμό.
Η 6η διοργάνωσή του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στις εγκαταστάσεις του ARENA SOCCER CLUB, (Μελισσίων και Κωστή Παλαμά). Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας έχει αναλάβει τη διαδικασία συμμετοχής μας στους αγώνες, γι΄αυτό θα πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά  από τα μέλη του.
Η διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο, είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, ανεξάρτητα από Εθνικότητα, χρώμα ή Θρησκεία και γίνεται με σκοπό να ενισχύσουμε υλικά και ηθικά τα παιδιά εκείνα που είτε έχουν πληγεί από την οικονομική και ενεργειακή κρίση είτε έχουν βρεθεί αντιμέτωπα με τη βία που γεννάει κάθε πόλεμος.
Για τον λόγο αυτό, την ημέρα διεξαγωγής του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν ποικίλες δράσεις Αλληλεγγύης. Μια απ’ αυτές θα είναι η συγκέντρωση υλικών τα οποία θα παραδοθούν σε Δομές Αλληλεγγύης. Εδώ μπορείτε να δείτε ποια προϊόντα μπορείτε να προσφέρετε. Μπορείτε να τα φέρετε στο σχολείο και να παραδοθούν στα μέλη του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας μέχρι την Παρασκευή 12-04-2024.
Παράλληλα επιδιώκεται να έρθουν  τα παιδιά και οι γονείς των Σχολείων του Αμαρουσίου, κοντά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο σε πρώτη φάση, αναδεικνύοντας την ανάγκη συνύπαρξης μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, απομονώνοντας φωνές και πρακτικές που οδηγούν στην οπαδική βία.

Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ημέρας και εδώ των αγώνων.