ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΑγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας γνωστοποιούμε ότι με τα 1000 ευρώ που λάβαμε πέρυσι ως έπαθλο από τη συμμετοχή του σχολείου στον 1ο  Διαγωνισμό Ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής “Είμαστε Πρωταθλητές” αγοράσαμε μικροφωνική εγκατάσταση, για να καλύπτει τις ανάγκες του σχολείου στις γιορτές και σε άλλες εκδηλώσεις.

Εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών και της διευθύντριας του σχολείου  ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δ. Ζωγραφάκη, πατέρα μαθητή μας, γιατί λόγω του επαγγέλματός του βοήθησε στην επιλογή και την αγορά της μικροφωνικής εγκατάστασης.

Ευχαριστούμε επίσης, θερμά και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, για την προσφορά των 400 ευρώ, ώστε να καλυφθεί πλήρως η επιπλέον των 1000 ευρώ  αγορά της μικροφωνικής εγκατάστασης.

Η αναγκαιότητα του σχολείου σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό είναι διαρκής, λόγω των μεγάλων διδακτικών απαιτήσεων. Για τον λόγο αυτό κάθε  παρόμοια πρωτοβουλία θεωρείται ευπρόσδεκτη.

Κάθε είδους στήριξη  στο σχολείο είναι ιδιαίτερα σημαντική, για να μπορέσει  το σχολείο από τη δική του πλευρά να υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο το έργο του προς όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας.