Αρχείο για "Σεπτέμβριος, 2018"

Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων για τη Δευτέρα 1-10-2018

 

Λόγω της μη λειτουργίας του σχολείου χθες, 28-09-2018, σας θυμίζουμε ότι είναι το 2ο Σαββατοκύριακο  του προγράμματος “Η τσάντα στο σχολείο” και σας γνωστοποιούμε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων της κάθε τάξης/τμήματος  για τη Δευτέρα 1-10-2018, ώστε τα παιδιά να  έχουν τα απαραίτητα βιβλία και τετράδια μαζί τους. Πατήστε εδώ, για να  δείτε  το πρόγραμμα.

Ετικέτες:

Κλειστά τα σχολεία, αύριο Παρασκευή 28-09-2018

Λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών, με απόφαση της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.

Αναβολή αθλητικών δραστηριοτήτων

Λόγω των καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν,  αύριο Παρασκευή 28-09-2018, αναβάλλονται οι προγραμματισμένες αθλητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Οι δραστηριότητες θα υλοποιηθούν σε άλλη κατάλληλη ημέρα  και αύριο το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά.

Ωστόσο, η Υπεύθυνη Δήλωση-Συγκατάθεση για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών στις αθλητικές δραστηριότητες να επιστραφεί συμπληρωμένη αύριο στο σχολείο.

Ετικέτες:

Α΄ συνάντηση-ενημέρωση με τους γονείς

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας  ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13.15-14.00  θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη, μηνιαία ενημέρωση γονέων. 

Οι μαθητές/τριες που σχολούν στις 13.15 θα βρίσκονται μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι θα έχουν και την ευθύνη τους.

Ετικέτες:

Αναβολή σχολικής επίσκεψης για την Α΄ & Β΄ τάξη

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών αναβάλλεται,  για σήμερα 27  Σεπτεμβρίου 2018,  η σχολική επίσκεψη της Α΄& Β΄τάξης στο Βιωματικό Πάρκο “Ζαχαίος” στην Παιανία. Οι μαθητές/τριες  θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά.

Ετικέτες:

5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. εναρμονίζει την 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018.

Έτσι, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν ενδοσχολικές ενημερωτικές και αθλητικές δραστηριότητες  με σύνθημα: «Ας κινηθούμε…» και στόχο την υλοποίηση δραστηριοτήτων συνδυασμού ψυχαγωγίας και άσκησης στην κατεύθυνση απόκτησης ενός υγιούς τρόπου ζωής και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των μαθητών/τριών,  αποβάλλοντας την αδράνεια και την υποκινητικότητα, που αποτελούν τις κύριες αιτίες αύξησης της παχυσαρκίας στους νέους σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες. Διαβάστε όλο το άρθρο »

Ετικέτες:

Προγράμματα Άθλησης για ‘Ολους του Δ. Αμαρουσίου

Η επιχείρηση με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ», πρόκειται να προβεί στην υλοποίηση των παραπάνω Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους  (Π. Αγ. Ο.) κατά  την περίοδο 2018-2019 για λογαριασμό του Δήμου Αμαρουσίου, σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 1646/19-090-2018 έγγραφό της.

Πατήστε εδώ, για να δείτε αναλυτικά τις ώρες.

Ετικέτες:

Α΄ ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι η α΄ ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς των μαθητών/τριών της Α΄ Δημοτικού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 17.00. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη.

Ετικέτες:

Καλωσόρισμα στα “πρωτάκια”…

Η Διευθύντρια του σχολείου καλωσόρισε τα φετινά ” πρωτάκια”  προσφέροντάς τους ένα μικρό δωράκι με τις ευχές της για “Υγεία και Καλή Πρόοδο”.

Ετικέτες:

Τοποθέτηση σχ. τροχονόμου για το σχ. έτος 2018-2019

Από τις 12-09-2018 τοποθετήθηκε ως σχολικός τροχονόμος για το σχολικό έτος 2018-2019  ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος σύμφωνα με την 1η Πράξη/6-09-2018 του Σχολικού Συμβουλίου.

Επίσης, από την ίδια ημέρα το λεωφορείο του Δ. Αμαρουσίου  θα μεταφέρει τους/τις μαθητές/τριες, που μένουν από την απέναντι πλευρά της Κηφισίας, από το σπίτι τους στο σχολείο και αντίστροφα,  το πρωί  (7.45) και το μεσημέρι (13.15 και 15.00).

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση