Αρχείο για "Μάρτιος, 2018"

Κάλαντα του Λαζάρου

Σήμερα οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης  (λίγο πιο νωρίς από το Σάββατο του Λαζάρου) τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου στους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου με τη μουσικό  κ. Μαρία Κοψιδά και τους ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό.

“Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα Βάγια,
ήρθε των Βαγιών η εβδομάδα.
Ξύπνα Λάζαρε και μην κοιμάσαι,
ήρθε η μέρα σου και η χαρά σου…”

 

Ετικέτες:

Οι δικές μας ευχές για το Πάσχα…

Ευχόμαστε στους μαθητές μας και στις οικογένειές τους “Καλό Πάσχα”  και τους περιμένουμε όλους τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018, που θα ανοίξουν πάλι τα σχολεία, με το πέρας των πασχαλινών  διακοπών.

Ετικέτες:

Βραβείο στο 6ο Δ. Σχ. Αμαρουσίου

Στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος“Μαθαίνω για τα δάση” που υλοποίησε τα προηγούμενα διδακτικά έτη 2015-2016 και  2016-2017 η κ. Ζαμπραΐλα Σίσσυ με τους/τις μαθητές/τριες της  Γ΄ τάξης στο Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης  βραβευτήκαμε για την επιτυχημένη συμμετοχή μας.

Συγχαρητήρια στους/στις μαθητές/τριες και την κ. Ζαμπραΐλα Σίσσυ.

Ετικέτες:

Εκκλησιασμός

Ενόψει του Πάσχα, θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018,  για όλες τις  τάξεις  του σχολείου (εκτός από τη Γ΄ που θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ) κατά τις δύο πρώτες ώρες του διδακτικού ωραρίου, στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών. Όποιος μαθητής ή μαθήτρια επιθυμεί να κοινωνήσει, να προετοιμαστεί εγκαίρως και να ενημερώσει τον/την εκπαιδευτικό του τμήματός του.

Ετικέτες:

Η εφημερίδα του Β1

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Β1 με τη βοήθεια της δασκάλας τους κ. Γωγώς Καμάρα δημιούργησαν την εφημερίδα του τμήματός τους  με ποικίλο περιεχόμενο (κόμικ, ειδήσεις, μικρές αγγελίες, ποίηση, περιβαλλοντικά θέματα, αθλητικά, παιχνίδια).

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τη δασκάλα τους γι΄ αυτή την τόσο αξιόλογη δουλειά!

 

 

Ετικέτες:

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2018

Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες μας ντυμένοι Κρητικοί και τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου ντυμένα με παραδοσιακές στολές από όλη την Ελλάδα και την επίσημη στολή του σχολείου είχαν μια άψογη παρουσία στη μαθητική παρέλαση του Δ. Αμαρουσίου μαζί με τη γυμνάστριά μας κ. Λυδία Πατζιά.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στη γυμνάστρια κ. Λυδία Πατζιά!

Ετικέτες:

Wegogreen Maroussi…συνεχίζουμε για την πρωτιά…

 Σύμφωνα με το τελευταίο ζύγισμα στις 21-03-2018 των αντικειμένων της ανακύκλωσης είμαστε ξανά στην κορυφή της κατάταξης.
Παιδιά, συνεχίστε να φέρνετε κουτάκια αλουμινίου και ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Μπορούμε να κατακτήσουμε το α΄ βραβείο.
Δείτε εδώ ποια υλικά ανακυκλώνονται.
Δείτε εδώ την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Ετικέτες:

Γιορτή 25ης Μαρτίου

“Μια επίσκεψη στο Μουσείο των Ηρώων της Επανάστασης”, η θεατρική παράσταση που εκτέλεσαν άριστα οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης με τη συμμετοχή των μαθητών/τριών της Α΄τάξης  και μας έκαναν όλους να δακρύσουμε από συγκίνηση.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τις δασκάλες τους κ. Αθηνά Κατσαμάκα, κ. Λυδία Πατζιά και κ. Μαρία Κοψιδά για το άψογο αποτέλεσμα που μας πρόσφεραν.

Με την παρουσία της μας τίμησε και η Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής ΠΕ του Δ. Αμαρουσίου κ. Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Τ

Ετικέτες:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μάρο Ευθύμιο για την κατασκευή μιας βιβλιοθήκης την οποία δώρισε στο σχολείο και συγκεκριμένα στη Δ΄ τάξη, στην οποία φοιτά ο γιος του.

Παρόμοιες πράξεις είναι ευπρόσδεκτες και φανερώνουν τις άριστες σχέσεις μεταξύ σχολείου και οικογενειών των μαθητών.

Η Α΄ τάξη παρελαύνει

Σήμερα, 22 Μαρτίου 2018 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης με τη δασκάλα τους κ. Ιωάννα Νταβάκου έφτιαξαν σημαιούλες και έκαναν παρέλαση στο προαύλιο του σχολείου, τραγουδώντας τον Θούριο του Ρήγα, τον Εθνικό Ύμνο και άλλα τραγούδια σχετικά με την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες και τη δασκάλα τους!

 

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση