Αρχείο για "Φεβρουάριος, 2018"

Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στις 19-03-2018

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος για τους/τις μαθητές/τριες των Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεων από το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο  του Δ. Αμαρουσίου σε συνεργασία με “Το χαμόγελο του παιδιού” από εθελοντές οδοντιάτρους και ορθοδοντικούς του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυιατρείου του Δ. Αμαρουσίου στην κινητή οδοντιατρική μονάδα του “Χαμόγελου του παιδιού”.

Πατήστε,  για να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση, το έντυπο συγκατάθεσης και την έγκριση του ΥΠΠΕΘ.

Ετικέτες:

Καλή αρχή…το πρώτο ζύγισμα έγινε…

Στις 26-02-2018 πραγματοποιήθηκε το πρώτο άδειασμα των κάδων με τα κουτάκια αλουμινίου και τις ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές.

Συνεχίζουμε  δυναμικά να συγκεντρώνουμε  κουτάκια αλουμινίου και ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές, για να βοηθήσουμε το σχολείο μας στην απόκτηση αναγκαίου εξοπλισμού,  κερδίζοντας την α΄ θέση στον διαγωνισμό ανακύκλωσης WE GO GREEN ΜΑΡΟΥΣΙ.

Ετικέτες:

27-02-2018: Αλλαγή στο Ολοήμερο, λόγω έκτακτου γεγονότος

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι,  λόγω έκτακτης απουσίας της κ. Δώρας Μεγαγιάννη (τραπεζοκόμου στο Ολοήμερο), αύριο 27-02-2018, θα την αντικαταστήσει η κ. Θεονύμφη Βαρβέρη. Όποιος από τους γονείς δεν το επιθυμεί,  ας φροντίσει να εφοδιάσει το παιδί του με κρύο φαγητό.

Η διευθύντρια του σχολείου

Ετικέτες:

Έργα συντήρησης και βελτίωσης κτηριακών εγκαταστάσεων

Ένας από τους στόχους του σχολείου είναι η συντήρηση και η βελτίωση των κτηριακών εγκαταστάσεών του. Έτσι έγινε αλλαγή στο προστατευτικό κάλυμμα των ρολογιών της ΔΕΗ και τοποθέτηση πάγκου με νεροχύτη στην αίθουσα της τραπεζαρίας. Τα έξοδα καλύφθηκαν από τη Σχολική Επιτροπή ΠΕ του Δ. Αμαρουσίου.

Ετικέτες:

Θεωρία αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω διεξαγωγής των  Πανελλήνιων Αγώνων Κολύμβησης   OPEN  στο ΟΑΚΑ  και μη διαθεσιμότητας της πισίνας τα παιδιά δε θα κολυμπήσουν αλλά θα παρακολουθήσουν τους αγώνες από τις κερκίδες και οι γυμναστές θα τους πληροφορούν σχετικά με τους αγώνες.

Άρα τα παιδιά αύριο,  θα έρθουν χωρίς μαγιό και τσάντα κολυμβητηρίου.

Ετικέτες:

Μεγάλος Μαθητικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης

Από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 27 Απριλίου 2018 διεξάγεται από τον Δήμο Αμαρουσίου και την ΑΝΑΜΕΤ (Βιομηχανία ανακύκλωσης) και με την έγκριση του ΥΠΠΕΘ Μεγάλος Μαθητικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης  κουτιών αλουμινίου και ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών μικροσυσκευών με σημαντικά έπαθλα.

Το σχολείο μας συμμετέχει σε αυτόν τον διαγωνισμό πρώτον, για να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές/τριες  σε περιβαλλοντικά θέματα, ένα βασικό  χαρακτηριστικό  ενός πολίτη του “αύριο” και δεύτερον, για να γίνει το σχολείο μας ο νικητής του διαγωνισμού, καλύπτοντας έτσι αρκετές ανάγκες του.

Γι΄αυτόν τον λόγο ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε και φέρτε στο σχολείο όσα περισσότερα κουτάκια αλουμινίου και ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές  μπορείτε και τοποθετήστε τα στους ειδικούς κάδους,  που βρίσκονται στο σχολείο από χθες.

 

Ετικέτες:

Εικόνες από το αποκριάτικο πάρτι στο σχολείο

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 από τις 10.00 έως τις 11.45 όλοι οι μαθητές/τριες του σχολείου διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν. Ευχαριστούμε τη γυμνάστρια του σχολείου κ. Λυδία Πατζιά για την προετοιμασία των χορών και για το γαϊτανάκι, καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς για το κέφι και την προσοχή που έδειξαν στα παιδιά.

Η Α΄τάξη χόρεψε το “Φεσάκι”, η Β΄ τάξη “Πώς το τρίβουν το πιπέρι” η Γ΄τάξη “Παντρεύουνε τον κάβουρα”, η Δ΄τάξη “Το Γαϊτανάκι” και η Ε΄και ΣΤ΄τάξη “Τα κουκιά και ο Αμπάς” και στο τέλος όλοι μαζί χόρεψαν SAMBA.

Και του χρόνου!

Ετικέτες:

Εντυπώσεις από την πρώτη φορά στο κολυμβητήριο…

Την Παρασκευή στις 16 Φεβρουαρίου 2018 επιτέλους οι μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης συμμετείχαν στο πρόγραμμα κολύμβησης στο ΟΑΚΑ. Όλα κύλησαν ομαλά,  λεωφορεία, συνοδεία μαθητών/τριών, ενημέρωση από τους προπονητές και κολύμπι. Όλα τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα.

Ετικέτες:

Αποκριάτικο πάρτι στο σχολείο

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 από τις 10.00 έως τις 11.45  θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο πάρτι στο προαύλιο του σχολείου, αν ο καιρός το επιτρέψει, ειδάλλως στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, για να γιορτάσουμε την Αποκριά με τραγούδι, μουσική και χορό.

Πριν και μετά τις συγκεκριμένες ώρες το ωρολόγιο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Αυτή την ημέρα οι μαθητές/τριες μπορούν να έρθουν ντυμένοι/νες με τις αποκριάτικες στολές τους από το σπίτι κι αν επιθυμούν ας έχουν μια αλλαξιά για μετά την ολοκλήρωση του πάρτι.

Απαγορεύονται κομφετί, σπρέι και αιχμηρά εξαρτήματα των στολών (ρόπαλα, σπαθιά κ.ά),  που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα.

Επίσης, επειδή τυχαίνει και η προγραμματισμένη ημερομηνία που η τσάντα θα παραμείνει στο σχολείο να μεριμνήσετε για το τι πρέπει να πάρουν τα παιδιά στο σπίτι το Σαββατοκύριακο.

Καλές Απόκριες! Καλή Καθαρή Δευτέρα! Καλή Σαρακοστή!

Η διευθύντρια του σχολείου

Ετικέτες:

16-02-2018: Το πρόγραμμα της κολύμβησης επιτέλους αρχίζει…

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι  το πρόγραμμα της κολύμβησης για τους/τις μαθητές/τριες  της Γ΄ τάξης θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 30-03-2018 στο ΟΑΚΑ (08.00 – 10.00) και  κάθε Παρασκευή.

Η μεταφορά των μαθητών θα γίνεται με μισθωμένα λεωφορεία από την Περιφέρεια Αττικής ( Ν. Μποχώρης & ΣΙΑ ΕΕ, Free Travel).

Συνοδός των μαθητών/τριών θα είναι η γυμνάστρια του σχολείου κ. Πατζιά Λυδία.

Η διευθύντρια του σχολείου

Ετικέτες:

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση