Ζωγραφίζουμε και ομορφαίνουμε το Νηπιαγωγείο μας!

Μία ηλιόλουστη μέρα όπως η σημερινή, έγινε ακόμη πιο όμορφη καθώς ολοκληρώσαμε τη ζωγραφική τοίχου με την καθοδήγηση της κυρίας Ιρίνας της ζωγράφου. Πήραμε τα πινέλα μας και γεμίσαμε χρώματα τους τοίχους του Νηπιαγωγείου μας!!! Το αποτέλεσμα….φανταστικό και η χαρά μας δεν περιγράφεται με λόγια!!!

Πόση χαρά και αισιοδοξία θα αισθανόμαστε καθημερινά αντικρύζοντας αυτές τις εικόνες….  Το έργο μας είναι συμβολικό και απεικονίζει το δέντρο της γνώσης πάνω στο οποίο κάθονται χαρούμενα παιδιά που παίζουν και μαθαίνουν!!! Εμείς δηλαδή, στον όμορφο χώρο μας…που ελπίζουμε να γίνει ακόμη πιο όμορφος όταν ολοκληρωθούν τα σχέδια και τα αιτήματά μας….

Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής  Παιδείας κυρία Λία Δρόσσου και τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου Ευάγγελο Χατζηαντωνίου που έκαναν πράξη το αίτημά μας!!! Να είστε καλά, να είστε δίπλα μας, να μας στηρίζετε για να προσφέρουμε όλοι μαζί το καλύτερο στα παιδιά μας!!! Το αξίζουν!!!

2 thoughts on “Ζωγραφίζουμε και ομορφαίνουμε το Νηπιαγωγείο μας!

  1. Εξαιρετική απεικόνιση του δέντρου της γνώσης!
    Ευτυχισμένα τα παιδιά που έχουν τόσο αξιόλογους εκπαιδευτικούς με αστείρευτη διάθεση, φαντασία και παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες!
    Σας εύχομαι να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας!
    Ευχαριστούμε που ομορφαίνετε τον κόσμο μας!

Αφήστε μια απάντηση