Στα πλαίσια της αντιμετώπισης του COVID-19υλοποιείται η πράξη ” Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς”.
Πρόκειται για ένα θέσμό που αποτελούσε αίτημα της σχολικής κοινότητα ςκαι είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλει αποτελεσματικά στην οικοδόμηση μιας καλύτερης σχέσης και συνεργασία ςμεταξύ σχολείου και οικογένειας.
Η κα Αθανασίου Γεωργία τοποθετήθηκε στο Νηπιαγωγείο μας στο οποίο θα βρίσκεται κάθε Τρίτη από τις 8.30 έως τις 13.00 . Όποιος γονέας επιθυμεί να έχει μια προσωπική συνάντηση μαζί της , θα αποστέλλει σχετικό αίτημα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου το αργότερο 2 μέρες πριν την Τρίτη και θα ενημερώνεται ηλεκτρονικά για την ώρα της συνάντησης.
Εν καιρώ πανδημίας με κλειστά σχολεία οι ατομικές συναντήσεις θα γίνονται διαδικτυακά.
Παρατίθεται το ΦΕΚ καθηκοντολογίου