2015-16

Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Το 2013-2014, το 2014-2015 και 2015-2016 ήμουν μέλος της Ομάδας Δράσεων Πρόληψης (Ο.Π.Δ.) για τον σχολικοί εκφοβισμό.

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Τη Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016 έγινε προβολή του ολιγόλεπτου βίντεο του Τμήματος Β2 2012-13 με τίτλο “Διαγωγή Κοσμία” και ακολούθησε συζήτηση με τους μαθητές.

Οι μαθητές συμμετείχαν στην Πανελλήνια Έρευνα απαντώντας στα Ερωτηματολόγια Περιοδικής Εκτίμησης Φαινομένου Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού.

Έγινε ενημέρωση των μαθητών με τη χρήση “Βιβλιογραφικού υλικού για τη σχολική βία & τον εκφοβισμό” από τον σύνδεσμο  και τη χρήση των καλών πρακτικών «Η Τέχνη ως αντιπρόταση στη βία» από την κ. Σοφία Γιαλουράκη από την πλατφόρμα του Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης φαινόμενων της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού http://stop-bullying.sch.gr/kales_praktikes.


 

Δράσεις αλληλεγγύης

Τρόφιμα για τους πρόσφυγες

 Τρόφιμα για τους πρόσφυγες

Τρόφιμα για τους πρόσφυγες

Τρόφιμα για τον τοπικό Σύλλογο Αλληλεγγύης

Τρόφιμα για τον τοπικό Σύλλογο Αλληλεγγύης

Τρόφιμα για τον τοπικό Σύλλογο Αλληλεγγύης

 2015-16 The Hour of Code – Η Ώρα του Κώδικα

hour-of-code-logothe hour of code school

The Hour of Code - Kostas Stam.

The Hour of Code – Kostas Stam.

HourCertificate_

The Hour of Code

The Hour of Code

HourCertificate

HourCertificate

Hour of Code REGISTER


09 Φεβρουαρίου 2016 Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

Δράση Safe Internet Certificate

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *