ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Τελευταία μέρα σήμερα και η συγκίνηση περίσσια κι ας μη θέλουμε να το παραδεχτούμε. Τα παιδιά πήραν τα ενθύμια  και τις εργασίες τους και άφησαν πίσω τους μια τάξη άδεια, μια τάξη που σε ξεκουφαίνει με την απόλυτη σιωπή της. Το μόνο παρηγορητικό είναι ότι μεγαλώνουν και ανοίγουν τα φτερά τους για άλλες αγκαλιές και καινούριες εμπειρίες. Καλή πρόοδο αγαπημένα μας παιδιά.                                                       ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 2018

Τέλειωσε και φέτος το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής, το δουλέψαμε για τρεις μήνες περίπου. Μάθαμε πολλά,  επισκεφθήκαμε το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Καλαμαριά και τελειώνοντας παρουσιάσαμε σε μια έκθεση τα πεπραγμένα σε γονείς, συγγενείς και φίλους . 

«Τα παλαμόδεντρα των εποχών»

Λίγο πριν την εκπνοή της σχολικής χρονιάς, ολοκληρώσαμε τα «παλαμόδεντρα των εποχών». Το καθένα δουλευόταν όταν μιλούσαμε για την αντίστοιχη εποχή κι έτσι καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολ. έτους είχαμε ένα project σε αναμονή, το οποίο συμπληρωνόταν σαν ένα παζλ και περιμέναμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.