Ετήσιος Αγιασμός σχολ. έτους 2021/2022

Αγαπητοί γονείς,  σας ευχόμαστε ολόψυχα μια καλή σχολική χρονιά!!
Ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 8.00 πμ στην αυλή του σχολείου.

Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο  θα γίνει  με την χρήση μάσκας και  με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού έλεγχου (Self test – Παρέχονται ήδη δωρεάν 6 self test στα φαρμακεία).
Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει ενημερωτική συνάντηση των γονέων  με θέμα την λειτουργία του σχολείου.
Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί με έναν μόνο γονέα / κηδεμόνα και χωρίς την παρουσία παιδιών, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
Αγαπητοί γονείς και η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για όλους μας. Ξεκινά με πολλές προκλήσεις και πρωτόγνωρες συνθήκες. Το σχολείο μας είναι έτοιμο να δεχτεί τους μαθητές του. Στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, οι εκπαιδευτικοί είμαστε στις θέσεις μας απόλυτα έτοιμοι ώστε με σύνεση, περίσκεψη και αμεσότητα, αφενός να διασφαλίσουμε στο ακέραιο την υγεία των μαθητών μας και αφετέρου να προσφέρουμε ένα υψηλά ποιοτικό επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων. Η πανδημία ανατρέποντας την καθημερινότητα όλων μας, εύλογα έχει δημιουργήσει αναστάτωση και ανασφάλεια σε γονείς και σε παιδιά.  Παρόλα αυτά όλοι οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε πως η πιστή τήρηση των μέτρων συμβάλλει σημαντικά στον περιορισμό της μετάδοσης της λοίμωξης. Ευελπιστούμε λοιπόν, στην πιστή από μέρους σας τήρηση των μέτρων.

Με εκτίμηση,
η προϊσταμένη και το διδακτικό προσωπικό του 28ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου.

ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020/2021

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της, μέσα από δύσκολες και αντίξοες καταστάσεις, ωστόσο καταφέραμε μικροί και μεγάλοι και ανταποκριθήκαμε σε όλες τις περιστάσεις.

Χθες αποχαιρετήσαμε τους μικρούς μας φίλους, (κάποιους για πάντα αφού ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα φτερά τους για το μεγάλο σχολείο), και από σήμερα οι αίθουσες παραμένουν κλειστές χωρίς παιδικές φωνές, φασαρία, γέλια, κλάματα, όσο κι αν μας στενοχωρεί αυτό το γεγονός ξέρουμε πως θα είναι για λίγο και πως σύντομα θα ξαναβρεθούμε και το σχολείο μας θα ζωντανέψει και πάλι.

Χαρείτε λοιπόν το καλοκαίρι σας, διασκεδάστε όσο περισσότερο μπορείτε, φορτίστε τις μπαταρίες σας και θα σας περιμένουμε τον Σεπτέμβρη για νέες περιπέτειες.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!