Επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο

Μαθαίνουμε την ιστορία της πατρίδας μας, επισκεπτόμενοι το Πολεμικό Μουσείο Καλαμάτας.Ευχαριστούμε πολύ τον αξιωματικό  υπηρεσίας καθώς και τους οπλίτες για την ξενάγηση, την φιλοξενία και την ευαισθησία που έδειξαν.

 » περισσότερα

Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους

Την Δευτέρα 28-9-2020, επισκέφτηκε το σχολείο μας η κα Τζώρτζη Ευδοκία , επισκέπτρια υγείας του Κέντρου Υγείας  Καλαμάτας και μοιράστηκε με τους μικρούς μαθητές τις γνώσεις της και την εμπειρία της πάνω στα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού. Την ευχαριστούμε και περιμένουμε να επισκεφτεί και πάλι το σχολείο μας.

 » περισσότερα

Κι αν ήσουν εσύ;

Το σχολείο μας συμμετείχε στο πρόγραμμα : ΄΄Κι αν ήσουν εσύ; ΄΄ στα πλαίσια ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των παιδιών , σε συνεργασία με την ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και το Δίκτυο του Θεάτρου στην Εκπαίδευση.

Οι μικροί μαθητές γνώρισαν τα δικαιώματα των παιδιών και με το δικό τους μοναδικό τρόπο τα αποτύπωσαν.

Ας θαυμάσουμε

 » περισσότερα

Επαναλειτουργία σχολικής μονάδας

Αγαπητοί γονείς , με απόφαση του Υπουργείου οι σχολικές μονάδες θα επαναλειτουργήσουν από 1/6-26/6 2020.Σύμφωνα με τις οδηγίες που πήραμε προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές αλλά και όμορφο περιβάλλον για τα παιδιά μας. Η ώρα προσέλευσης είναι 8.15-8.30 π.μ.  και η αποχώρησης 13.00 μ.μ.. Το ολοήμερο τμήμα δεν θα λειτουργήσει. Οι γονείς θα συνοδεύουν τα

 » περισσότερα