Τα "Απίθανα Νηπιάκια" 17ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών

Την αγάπη των παιδιών την κερδίζεις με την γλυκύτητα κι όχι με την αυστηρότητα. ΦΩΚΥΛΙΔΗΣ

ΤΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΝΗΠΙΑΚΙΑ!!!

http://picasion.com/gl/3DQC/
http://picasion.com/gl/3DQC/


Custom Glitter Text

Κυλώντας προς τα κάτω βλέπετε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΤΙΚΕΤΕΣ μπορείτε να δείτε αναρτήσεις για το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Δεξιά στη σελίδα μας υπάρχουν χρήσιμοι σύνδεσμοι που μπορείτε να επισκεφτείτε

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά μαζί μου: mail@17nipgiann.pel.sch.gr

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μου: 17ο Νηπιαγωγεία Γιαννιτσών: 2382026122

Φιλιππουπόλεως 3 – 58100 Γιαννιτσά

ΚΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ! ! !

 Πατήστε Eδώ νηπιαγωγείο

111_4807

 

Το Νηπιαγωγείο μας στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών και συστεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου με το 13ο Νηπιαγωγείο – Τμήμα Ένταξης. Λειτουργούν ένα (1)τμήμα κλασικό και ένα (1) ολοήμερο Κατά το σχολικό έτος 2014-2015 φοιτούν σαράντα δύο (42) νήπια και προνήπια και διδάσκουν τέσσερις (4) παιδαγωγοί.

 Τα Απίθανα Νηπιάκια

http://dipe.pel.sch.gr/images/banner1_CENTER.jpg

«Ομαλή Μετάβαση»- Επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών

Η μέρα που θα πέσουν οι τίτλοι τέλους μιας ακόμη υπέροχης, δημιουργικής σχολικής χρονιάς πλησιάζει. Ένα όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Εμείς αμήχανες στεκόμαστε στην έξοδο. Τα συναισθήματα είναι έντονα και ανάμεικτα για όλους. Πρέπει να αποχαιρετίσουμε τα μεγάλα μας Απίθανα Νηπιάκια που θα ανοίξουν τα φτερά τους να πετάξουν! Ένας νέος δρόμος ολόφωτος ανοίγει διάπλατα μπροστά τους.

Η καρδιά μας από τη μια πλημμυρίζει από χαρά γιατί φτάνουμε με επιτυχία στο τέλος και την ίδια στιγμή όμως σφίγγεται γιατί πρέπει να πούμε αντίο.

Θέλοντας να κάνουμε μια πρώτη γνωριμία με το δημοτικό, το σχολείο που θα ανοίξει τη ζεστή αγκαλιά του για να υποδεχτεί τα δικά μας παιδιά από Σεπτέμβρη και στα πλαίσια του προγράμματος «Ομαλή Μετάβαση των παιδιών από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό Σχολείο» την Παρασκευή 9/6/17, με τα μεγάλα νήπια επισκεφτήκαμε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών…
Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://3.bp.blogspot.com/-ZgSquH7-Nm4/WT6mSzh0D1I/AAAAAAAAY04/vYH6hAE3IdgnUQ1Np4-oPsDKRKtFsPUWQCLcB/s320/page.jpg

Μουσική & Μουσικοί

Τίτλος Εκπαιδευτικού  Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων: «Μουσική και Μουσικοί»

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη όταν στο άκουσμα της μουσικής τα παιδιά  μας, χαλάρωναν από το άγχος που τους δημιουργούσε ο αποχωρισμός από την τρυφερή, ζεστή αγκαλιά της μανούλας και τα απαλά χαδάκια του μπαμπά. Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι μαγικό στον κόσμο της μουσικής το οποίο και  διήρκεσε μέχρι το τέλος του σχολικού έτους 2016-17.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του  προγράμματος τα παιδιά μας  συμμετείχαν με πολύ ενδιαφέρον και χαρά. Μέσα από τις εκπαιδευτικές δράσεις και τις επισκέψεις μας αποκόμισαν πολλές εμπειρίες, απέκτησαν γνώσεις, δεξιότητες, άλλαξαν στάσεις, υιοθέτησαν συμπεριφορές.

«Μες στο Μουσείο… » Επίσκεψη στο Παιδικό μουσείο Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 31 του Μάη κι εμείς τον αποχαιρετάμε την άνοιξη από την όμορφη  Θεσσαλονίκη μας! Μαζί με τα «Απίθανα Νηπιάκια» μας και τους γονείς όπως πάντα στην παρέα μας, επισκεφτήκαμε το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης…

Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://4.bp.blogspot.com/-mbvVnoRxZWM/WTA8CWOJ34I/AAAAAAAAYvA/ZTvndaKLWyMlVjH-ZRGAtLFVD8-EKRX9ACLcB/s320/page.jpg

«Ο Χορός κι Μουσική, ομορφαίνουν τη ζωή»!

«Τα συναισθήματα ξυπνούν και παίρνουν μορφή με τις λέξεις. Αν οι λέξεις δεν επαρκούν, μιλάμε με αναστεναγμούς. Αν οι αναστεναγμοί δεν επαρκούν, τα τραγουδάμε. Αν το τραγούδι δεν επαρκεί, τότε ασυνείδητα τα χέρια μας τα χορεύουν και τα πόδια μας τους δίνουν τον ρυθμό».
Σήμερα ο χορός πήγε σχολείο! Σήμερα το σχολείο μας πλημμύρισε από μουσική, ρυθμό και χορό! Είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε την κ. Ελευθερία Ζαγανίδου, δασκάλα χορού την οποία και υποδεχτήκαμε με ζεστά χαμόγελα!
Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://4.bp.blogspot.com/-D0j5qcyYkj0/WSRHYfLVTbI/AAAAAAAAYoc/nOXBIcUgQuce4cyEYkxpryK4mC5uEaeAwCLcB/s320/page.jpg

Η όμορφη Ελευθερία μαγεύει με το βιολί της τα Απίθανα Νηπιάκια!

Όλοι γνωρίζουμε πως η μουσική είναι πηγή έμπνευσης και έκφρασης συναισθημάτων. Σήμερα ήταν μια μέρα μαγική για τα Απίθανα Νηπιάκια μας, με πολλά όμορφα συναισθήματα και μεθυστικά ακούσματα!

Η όμορφη Ελευθερία Καλιωτάκη, μαθήτρια της Στ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκλησή μας να έρθει στην τάξη μας και να μας ταξιδέψει με το βιολί της!

Για περισσότερα πατήστε επάνω στο σύνδεσμο

https://4.bp.blogspot.com/-J3_nkmgBGuM/WRyOc6Wcg5I/AAAAAAAAYmA/JGBHuPq3PPkbIEze740Bc5g_xkgrGgXRgCLcB/s320/page.jpg

Σήμερα που γιορτάζεις Μανούλα μου γλυκιά!

Κάθε χρόνο, κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζεται  η Γιορτή της Μητέρας.

Η μητέρα είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή ενός παιδιού, μοναδική και αναντικατάστατη.  Είτε πρόκειται για τη βιολογική μάνα αυτή, που το έφερε στον κόσμο είτε για τη μάνα της καρδιάς αυτή που το υιοθέτησε.

Μάνα, Μητέρα Μαμά,  λέξεις γεμάτες αγάπη, γλυκύτητα και τρυφερότητα, για το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου, για την πιο σημαντική ύπαρξη στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://2.bp.blogspot.com/-oKO5j6Iz0P4/WRXpgyWYMjI/AAAAAAAAYhA/4E-unOpfHVY2knUtOlTvGvAKiTKYtkyCgCLcB/s320/page.jpg

Κατασκευή και Έκθεση Μουσικών οργάνων

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο:«Μουσική και Μουσικοί « το οποίο ξεκίνησε στην αρχή του σχολικού έτους και τελειώνει στη λήξη του, τον Ιούνιο όπου και θα γίνει η παρουσίαση τα Απίθανα Νηπιάκια μας με τη βοήθεια των γονιών τους ανέλαβαν ΄με μεγάλη προθυμία να κατασκευάσουν διάφορα μουσικά όργανα.

Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://2.bp.blogspot.com/-XlN3gl8o_6o/WRMoZAKEgDI/AAAAAAAAYZU/jvHt1gdy4D86rksTOG6rQagquqUYGQgJACLcB/s320/page.jpg

Επίσκεψη σε έκθεση κοχυλιών

Με μεγάλη μας, χαρά δεχτήκαμε την πρόσκληση που μας έκαναν οι φίλοι μας από το 1ο Νηπιαγωγείο «Δήμητρα Μίγγα Κασάπη»  (2ο Τμήμα) και η κυρία Μαρία Τζουκμάνη ώστε να επισκεφτούμε την πολύ όμορφη έκθεση κοχυλιών που πραγματοποιήθηκε στην τάξη τους. Οι φίλοι μας στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματός του,  σχολικών δραστηριοτήτων με θέμα: «Τα κοχύλια» συγκέντρωσαν με τη βοήθεια των γονιών τους διάφορα κοχύλια και θέλησαν να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους από το πρόγραμμα. Στην είσοδο μας υποδέχτηκε η κυρία Μαρία με ένα πλατύ χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά και μας οδήγησε στην τάξη της.

Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://3.bp.blogspot.com/-Cz3KjU3ujE4/WQn5NqvpDzI/AAAAAAAAYW0/p0WzDGx6EasQJoWI3nsx1pYXfh-Kqm5mgCEw/s320/page.jpg

Πρωτομαγιά γιορτή της άνοιξης!

Επιστρέψαμε ανανεωμένοι μετά από τις διακοπές του Πάσχα! Η βδομάδα μας ξεκίνησε πολύ όμορφα και δημιουργικά. Μύρισε άνοιξη και η τάξη μας πλημμύρισε από όμορφα χρώματα, λαμπερά χαμόγελα και λουλουδένια αρώματα… Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://4.bp.blogspot.com/-_XyeA8Y7oio/WQNNA7JmPsI/AAAAAAAAYT8/KdBqwVe3qGQ2-IIxmaakNW9jUhFJGnBWwCLcB/s320/18191306_10212746111065225_1582259894_n.jpg

Πασχαλινές κατασκευές – Πασχαλινά έθιμα!

Το Πάσχα είναι  μια από τις πιο μεγάλες γιορτές  της Χριστιανοσύνης,.  Σε όλη την Ελλάδα απ’ άκρη σ’άκρη γιορτάζεται με ξεχωριστό τρόπο αναβιώνοντας ήθη κι έθιμα που δίνουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα  στην εορταστική αυτή περίοδο.

Σε όλα τα σχολεία τις μέρες πριν το Πάσχα τα παιδιά προετοιμάζονται για τις Άγιες αυτές μέρες. Οι Πασχαλινές κατασκευές έχουν την τιμητική τους και πολλά από τα έθιμα αναβιώνουν με ευλάβεια…

Για περισσότερα πατήστε επάνω στην εικόνα

https://2.bp.blogspot.com/-Iu87zveai3o/WOPYDnTvJUI/AAAAAAAAYPg/RhPy4dCRMuULEaL04kINgrnSURTQ2IxMQCLcB/s320/%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2B%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.png


Top
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων