Σκοπός και στόχος του Νηπιαγωγείου

school-300x219

Σκοπός του Νηπιαγωγείου μας, όπως ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία,  είναι η καλλιέργεια της γνωστικής και προσωπικής εξέλιξης όλων των παιδιών μέσα από ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διαθεματικές προσεγγίσεις της γνώσης, σχέδια εργασίας (project), θεματικές

 » Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα

Ευχαριστουμε θερμά τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας καθώς και τον κ.Παναγιωτη Μαύρη ιδιοκτήτη καταστήματος Παροικίας που μας τοποθέτησε το κοντάρι με την ελληνική σημαία και το ειδικό χερούλι για την σκάλα του σχολείου μας!

 » Διαβάστε περισσότερα

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τα Νηπιαγωγεία! Παρακαλούμε ανατρέξτε στο «μενού» της ιστοσελίδας μας πάνω για τις οδηγίες και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται καθώς και για την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής! Σας ευχαριστούμε! 

Η Προϊσταμένη Ελίζα Μεντεσιδου Νηπιαγωγός ΜΑ Εκπ/κος Ειδικής Αγωγής

Άνοιξη 2020

Υποδεχομαστε την άνοιξη με υπέροχες κατασκευές!στο νηπιαγωγείο μας φτιάξαμε μαρτακια..την κυρά σαρακοστή.. απόκριες.. μάσκες..χαρταετοί.. αλλά και κατασκευή για την παγκόσμια ημέρα κατά της βίας και του σχολικού εκφοβισμού!

 » Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι η τέλεση του Αγιασμού στο νηπιαγωγείο μας θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 το πρωί στο χώρο του νηπιαγωγείου μας. 

Καλή Σχολική Χρονιά!