ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ

Μία ακόμη διέξοδο χαράς και άθλησης δίνει μέσα στο καλοκαίρι για τα παιδιά της πρωτεύουσας ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με το  θερινό αθλητικό και ψυχαγωγικό Camp που διοργανώνει από  16 Ιουνίου έως 24 Ιουλίου 2015 στα Αθλητικά Κέντρα  Γουδή, Ρουφ και Γκράβα. Φέτος ο Οργανισμός συνεργάζεται με τον Αθλητικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ιάσων Κολωνού και τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο και θα πραγματοποιηθούν δύο νέα camp στις εγκαταστάσεις του 52ου Γυμνασίου – Λυκείου Αθηνών από 22 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου και στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου από 16 Ιουνίου έως  7 Αυγούστου.

Στόχος των camp είναι να προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα να διασκεδάσουν αλλά και να διαμορφώσουν τον χαρακτήρα τους μέσα από τα σπορ. Οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες να ενθαρρύνουν και να ενισχύσουν αξίες όπως η ομαδικότητα, ο σεβασμός, η υπευθυνότητα και να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση, να μάθουν ποια είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά, καθώς και να αντιληφθούν τα βασικά των σπορ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες:

ΔΤ_ Καλοκαιρινό camp 2015-1

Open House Athens 2015

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε χθες και η δεύτερη μέρα του Open House. Πολλοί επισκέφτηκαν το σχολείο μας και ανάμεσά τους η Σχολική μας Σύμβουλος, Βασιλική Παρά, η υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Α΄Δ/νσης, Καλλιόπη Κύρδη, η Δ/ντρια του 46ου Δημοτικού, Λιόλιου Κων/να, η Μαρία Μαυρομμάτη και ο Νικόλαος Θεοτοκάτος από το Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Πανταζοπούλου-Μαυρομμάτη, οι εγγονές του Σιμωνίδη Βλαβιανού Μαρία Πολίτη και Ειρήνη Μεϊτάνη Πολίτη και η αρχιτέκτονας Πόπη Θεοδωρακάκου – Βαρελίδη που έκανε την πρώτη  αναπαλαίωση του κτηρίου. Οι μαθητές της Στ΄τάξης έκαναν εξαιρετική ξενάγηση στους επισκέπτες και καταχειροκροτήθηκαν. Τους θαυμάσαμε όλοι για την άψογη εμφάνισή τους, τη διάθεσή τους και το ήθος τους.

1η μέρα Open House

Σας περιμένουμε και αύριο Κυριακή να σας ξεναγήσουμε στην όμορφη έκθεση και να γνωρίσετε την ιστορία του σχολείου μας

Οδηγίες για την εισαγωγή των μαθητών/τριών στα πειραματικά και στα πρότυπα σχολεία

Κάθε ενδιαφερόμενος για εισαγωγή δικαιούται να συμμετέχει στις διαδικασίες επιλογής μίας και μόνο σχολικής μονάδας, είτε μίας Πρότυπης, είτε μίας Πειραματικής.

Η γιορτή της μητέρας στην παρέα του Γ1

Από το ιστολόγιο του Γ1 http://blogs.sch.gr/kbozonelou/

«Παρακολουθώντας την εκδήλωση του Γ1 για τη Γιορτή της μητέρας ένιωσα πραγματικά πολύ όμορφα βλέποντας τη λατρεία που έβγαινε από τα μάτια των παιδιών μας. Μακάρι να πάρουν κι αυτά κάποτε τη χαρά που μας δίνουν τώρα και να είμαστε κι εμείς εκεί να τα καμαρώσουμε ξανά! Ευχαριστώ πολύ την κυρία Κωνσταντίνα και τα πιτσιρίκια μας για τα δάκρυα ευτυχίας που μας χάρισαν!» (Ελένη Κ. μητέρα της Μαρίας Σοφίας)

«Η Γιορτή της Μητέρας από την Παρέα του Γ1 ήταν μια από τις πιο συγκινητικές γιορτές που έχω παρακολουθήσει. Ένιωσα την επιβράβευση και την αναγνώριση που κάθε μητέρα έχει ανάγκη να νιώσει, την τιμή, το δώρο να είσαι μητέρα, κάτι που ξεχνάμε με την πίεση, την κούραση και το τρέξιμο της καθημερινότητας. Θυμήθηκα όλα όσα ονειρευόμουν, όλη την αγάπη που ήθελα να δώσω όταν, πριν γίνω μητέρα, το πιο όμορφο, το πιο μεγάλο όνειρό μου ήταν να αποκτήσω ένα παιδάκι και να του δώσω την αγάπη μου. Νιώθω μεγάλη ευτυχία, τιμή και ευγνωμοσύνη που είμαι μητέρα και πιο δυνατή επειδή μου το θυμήσατε, ν” αντέξω ό,τι χρειαστεί. Ευχαριστώ!!  (Σάντρα Β. μητέρα της Παυλίνας)

Εντυπώσεις γιορτής

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Σουζάνα Σ. μητέρα του Στήβεν, επιστολή στα γερμανικά…αναζητούμε μεταφραστή)