Διαιτολόγιο 24-27 Φεβρουαρίου

«Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα:
«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»
πραγματοποιείται στο Δήμο Αθηναίων,
την Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 11π.μ.
στην Αίθουσα «ΚΑΛΟΓΕΡΑ» , Πλατεία Κυψέλης.

Η Εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της
Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των
Αντιβιοτικών & των Εμβολίων
που διοργανώνουν:
το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας,
η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων,
η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας
και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαδραστικοί πίνακες στο σχολείο μας!!!

Με 6 νέους διαδραστικούς πίνακες εξοπλίστηκε το σχολείο μας!!!. Ο εξοπλισμός είναι δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  το οποίο αναγνωρίζοντας τη συμβολή της τεχνολογίας τόσο στην παροχή αποτελεσματικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, όσο και στην εφαρμογή νέων μεθόδων εκμάθησης, από το 2007 έως και σήμερα, υλοποιεί Πρόγραμμα Υποστήριξης Σχολείων.
Βασικός στόχος του Προγράμματος είναι η συμβολή στη δημιουργία των κατάλληλων τεχνολογικών προϋποθέσεων, προκειμένου οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για τη μετέπειτα ακαδημαϊκή τους εξέλιξη, αλλά και η ευρύτερη καθιέρωση της χρήσης πολυμέσων ως σύγχρονης και βασικής μεθόδου διδασκαλίας στα δημόσια σχολεία.

Ευχαριστούμε θερμά το ΙΣΝ που ικανοποίησε το αίτημά μας για τεχνολογικό εξοπλισμό του σχολείου μας και υποσχόμαστε ότι θα χρησιμοποιήσουμε τους διαδραστικούς πίνακες στην εκπαιδευτική διαδικασία με παιδαγωγικά κριτήρια και με την κατάλληλη εκπαίδευση του προσωπικού θα γίνουν εκπαιδευτικά εργαλεία και όχι αυτοσκοπός

Διοργάνωση Ομάδας Γονέων

synathina_1382527093_ks1ne3he8Τα Κέντρα Πρόληψης «Αθηνά Πολιάς» και «Αθηνά Εργάνη», σας ενημερώνουν για τη διοργάνωση Ομάδας Γονέων στο χώρο των Κέντρων ( Πατησίων 189).

Η Ομάδα θα έχει διάρκεια 8 δίωρων συναντήσεων και θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 17.00-19.00μμ , με πρώτη συνάντηση στις 9/3/2015.

Η θεματολογία της Ομάδας επικεντρώνεται στην «Επικοινωνία στην Οικογένεια» και ο χαρακτήρας της θα είναι βιωματικός.

Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε την παραπάνω ανακοίνωση στους Συλλόγους Γονέων της σχολικής σας κοινότητας και γενικότερα στους γονείς.

Δηλώσεις συμμετοχής έως στις 2/3/2015 στο τηλέφωνο 210-2114566.

Ο υπεύθυνος των Κέντρων

Γιώργος Κουλούρης-Ψυχίατρος

Πρόσκληση σε ΠΆΡΤΙ!!!!!

Μπράβο στο νεοσύστατο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που σχεδιάζει με μεράκι τις δράσεις του μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς (γιορτές, εκδηλώσεις, επιμόρφωση γονέων) ξεκινώντας με το αποκριάτικο πάρτι…

20150219_124338_resized