Δημοσιευμένο στην κατηγορία Χωρίς κατηγορία

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Ενημερωτικό υλικό σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Διαβάστε πατώντας πάνω στους παρακάτω συνδέσμους.

 Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Ασφαλής εργασία εξ’ αποστάσεως

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Ανακοινώσεις

Νέα – ανακοινώσεις

Προσωρινή Απαγόρευση της Εκπαιδευτικής Λειτουργίας Όλων των Εκπαιδευτικών Δομών

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ (783/10-03-202, Τέυχος Β’) αποφασίστηκε η επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, σχολικών μονάδων, ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κέντρων ξένων γλωσσών, φροντιστηρίων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού όλης της χώρας που εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας για τις επόμενες 14 ημέρες και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα από 11.03.2020 έως και 24.03.2020.

Το έκτακτο αυτό μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στους πολίτες. Ακολουθεί η ΚΥΑ καθώς και οι οδηγίες που έχουν αποσταλεί από τον ΕΟΔΥ για παραμονή των παιδιών στο σπίτι, τις οποίες μπορείτε να τις διαβάσετε πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους.Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Οτιδήποτε νεότερο θα αναρτάται στο blog του Νηπιαγωγείου μας.

Παρακαλούμε πολύ στην τήρηση των οδηγιών και ευχόμαστε να ξεπεραστεί η πανδημία και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στο σχολείο μας και στην καθημερινότητά μας!

 

 

 

 

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Απόκριες

Χαρταετός

Έτοιμος και ο χαρταετός μας για την Καθαρά Δευτέρα!

Σε λευκό χαρτί σχεδιάσαμε με διαφορετικά χρώματα τρίγωνα. Οι μαθητές στη συνέχεια ταύτισαν και κόλλησαν στην κάθε γραμμή κομμένα καλαμάκια του αντίστοιχου χρώματος.

 

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Απόκριες

Μάσκες

Αποκριάτικες μάσκες με πολύχρωμα στολίδια – χαρτάκια , γκλίτερ, σερπαντίνες και κομφετί έφτιαξαν σήμερα οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου! Όλες είναι υπέροχες!

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Εκδρομές

Εκδρομή!

Σήμερα μαζί με το Ειδικό Δημοτικό, απολαύσαμε την ηλιόλουστη ημέρα, πηγαίνοντας εκδρομή στο γήπεδο Μπαχράμη! Οι μαθητές έπαιξαν, έτρεξαν και πέρασαν πολύ όμορφα!

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Απόκριες, Γιορτές - Εκδηλώσεις

Γιορτάζοντας την Τσικνοπέμπτη!

Τηρώντας όπως κάθε χρόνο στο σχολείο μας το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, το σχολείο μας γέμισε με χρώματα και πολύχρωμες στολές! Πριγκίπισσες, υπερήρωες, πειρατές, ζωάκια και άλλες χαρούμενες αποκριάτικες φιγούρες διασκέδασαν χορεύοντας και τραγουδώντας! Το πάρτι συμπλήρωσε ένας γευστικότατος μπουφές κρεατικών, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Στο τέλος, οι μαθητές με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών πέταξαν στον ουρανό χάρτινα φαναράκια!

          

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Δωρεές

Με τη νέα σχολική χρονιά το σχολείο μας ανανεώθηκε!

Ευχαριστούμε θερμά  την κυρία Β. Καρέλια που με την πολύτιμη οικονομική της βοήθεια εξοπλίσαμε το σχολείο μας με καινούργιες ντουλάπες, βιβλιοθήκες, συρταριέρες, χαλιά, τραμπολίνο και παιδαγωγικό υλικό. Επιπλέον, αγοράστηκαν εκπαιδευτικά λογισμικά για τους διαδραστικούς μας πίνακες.  Αυτή η ανανέωση έδωσε πολλή χαρά στους μικρούς μαθητές, αλλά παράλληλα διευκολύνει και το έργο των εκπαιδευτικών.

Ευχαριστούμε πολύ!