Την Τετάρτη 21 Μαΐου, το 6ο Γυμνάσιο συμμετείχε σε μια ξεχωριστή αθλητική δραστηριότητα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το 3ο Γυμνάσιο. Οι μαθητές των δύο σχολείων έδωσαν έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, με στόχο όχι τη νίκη, αλλά την ενίσχυση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και της αλληλοεκτίμησης μεταξύ των σχολικών κοινοτήτων.
Η πρωτοβουλία αυτή στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το κλίμα ήταν θερμό και γεμάτο ενθουσιασμό, τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, να συνεργαστούν, να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν σχέσεις φιλίας μέσα από τον αθλητισμό.
Τέτοιες δράσεις αποδεικνύουν πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο αθλητισμός ως μέσο κοινωνικοποίησης και καλλιέργειας αξιών, όπως ο σεβασμός, το ομαδικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα. Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και να εμπλουτιστεί με ακόμη περισσότερες κοινές δραστηριότητες στο μέλλον. Υπεύθυνοι της δράσης ήταν οι εκπαιδευτικοί φυσικής αγωγής κ. Κοροβέση Κ. και κ. Στεργίου Φ.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |





