5-04-2024: Το τραγούδι της φιλίας. Ψηφίζουμε το 6ο Γυμνάσιο!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το σχολείο μας φέτος συμμετέχει στον Πανευρωπαϊκό Μαθητικό Διαγωνισμό Τραγουδιού 2024 “European School Radio”, με το τραγούδι «Το τραγούδι της φιλίας».

Η ψηφοφορία των Ακροατών έχει ξεκινήσει και θα έχει διάρκεια έως 19/4/2024. Θα θέλαμε ολόψυχα να στηρίξετε την προσπάθεια των μαθητών/τριών μας, ψηφίζοντας για το τραγούδι μας. Για να ψηφίσετε, θα πρέπει να συνδεθείτε στη διεύθυνση: https://vote.europeanschoolradio.eu/vote/ και να επιλέξετε (επάνω δεξιά) το κουμπί “Σύνδεση”.

Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στη Google ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό “Επισκέπτη” μέσω της επιλογής “Εγγραφή/Επισκέπτης”.

Σημείωση: Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες από Ελλάδα μπορούν να συνδέονται και να ψηφίζουν μέσω του λογαριασμού τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Εφόσον συνδεθείτε στο European School Radio, επιλέξτε τη λέξη: Τραγούδια (αριστερά) και αναζητήστε το τραγούδι του 6ου Γυμνασίου Χαλκίδας (με αριθμό 10208). Ακούστε το τραγούδι και επιλέξτε την καρδούλα που εμφανίζεται δίπλα στο τραγούδι. Η ψήφος σας καταχωρήθηκε επιτυχώς…

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας!

Υ.Γ. Για την εύκολη εύρεση του τραγουδιού, με την εντολή ctrl+f ανοίγει ένα παράθυρο αναζήτησης όπου πληκτρολογείτε τον αριθμό τραγουδιού του σχολείου μας: (10208) και σας το εμφανίζει.

https://drive.google.com/drive/folders/1L4gdaJrWqBgCieNeEWwOkeWOmSyXaP3l?usp=sharing

ΦΙΛΙΑ