Εορτή λήξης σχ. έτους 2022-23

Την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή λήξης για τη φετινή σχολική χρονιά 2022-2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου Γυμνασίου. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο με δραστηριότητες των μαθητών/μαθητριών μας και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων μέχρι και την τελευταία στιγμή. Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος της πόλης μας κ. Βάκα Έλενα, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, κ Παλαιολόγου Ευαγγελία,  οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και φυσικά οι μαθητές και οι μαθήτριες  του σχολείου μας.

Στη γιορτή έγινε παρουσίαση των εργασιών των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του σχολείου, παρουσίαση των δράσεων των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων  όλων των τάξεων καθώς και παρουσίαση των δράσεων στο πλαίσιο της Αξιολόγησης.

Η διευθύντρια με την συνδρομή των υπεύθυνων εκπαιδευτικών κ. Κουκουναράκη Ε. και κ. Γιαλού Ι.  απένειμε επαίνους και βραβεία στους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στους πανελλήνιους διαγωνισμούς Φυσικής και Μαθηματικών.

Ακολούθησαν ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές, καθώς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την πρόεδρό του κα Κυριάκου Ματίνα τίμησε τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Χασιώτου Βιολέττα για την  προσφορά της στη σχολική μονάδα από τη θέση της  Διευθύντριας και στη συνέχεια μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου εκπροσωπώντας το σύνολο των μαθητών της  Γ΄ Γυμνασίου εκφώνησε σκέψεις αποχαιρετισμού ενώ δεν παρέλειψε και η ίδια να ευχαριστήσει την Διευθύντρια για το αμείωτο ενδιαφέρον της για τη σχολική κοινότητα. Η κ. Χασιώτου Βιολέττα με τη δική της σειρά εξέφρασε τη συγκίνησή της για τα όμορφα λόγια που ακούστηκαν και ευχαρίστησε τους μαθητές, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τους εκπαιδευτικούς με τους οποίους συμπορεύτηκε τα 12 χρόνια παρουσίας της στη διοίκηση του 6ου Γυμνασίου.

Η γιορτή πλαισιώθηκε από τις όμορφες μελωδίες  της χορωδίας του 6ου Γυμνασίου που τραγούδησε κλασικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου,  υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Παύλου Κουρμπέτη. Στη χορωδία συμμετείχαν και οι καθηγήτριες του σχολείου κ. Λιάνα -Τολικά Σταυρούλα και  κ. Νίκα Ζαχαρούλα. Στο πιάνο  συνόδευσε τη χορωδία η καθηγήτρια του σχολείου κ. Γεωργία Κολιογιώργη.

Στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια με το λογότυπο του 6ου  Γυμνασίου από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.

20230619 195257 3 20230619 204426 2
20230619 203726 20230619 212558 2

 

πάτησε να δεις περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση1

πάτησε να δεις περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση2