ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023Λήψη αρχείουΛήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2022-2023Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

 

Εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2022-23Λήψη αρχείου

 

Εγγραφές Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2022-2023

IMG 0549 2

Οι εγγραφές της Α΄ τάξης θα πραγματοποιηθούν από  01 Μαρτίου 2022 έως και  18 Μαρτίου 2022 καθημερινά  11:00 – 12:30.

 Οι γονείς θα προσέρχονται με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του COVID-19, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (αποστάσεις, μάσκες κλπ), με self test οι εμβολιασμένοι γονείς εντός 24ωρου και δήλωσή τους στο edupass.gov.gr και με rapid test οι ανεμβολίαστοι εντός 48ωρου και δήλωσή τους στο edupass.gov.gr ως επισκέπτες στο σχολείο μας.

Παρακαλούμε να έχετε εκτυπωμένη τη Δήλωση από το edupass.gov.gr 

 

Έχουμε φροντίσει, σε συνεργασία με τα Νηπιαγωγεία (2ο, 4ο, 7ο ),  να δοθούν στους γονείς τα παρακάτω έντυπα. Εναλλακτικά μπορείτε να τα εκτυπώσετε από το blog του σχολείου.

Παρακαλούμε, όταν θα έρθετε στο σχολείο για την εγγραφή, να έχετε συμπληρωμένες όλες τις παραπάνω αιτήσεις.

Τα δικαιολογητικά εγγραφής βρίσκονται στο αρχείο:Λήψη αρχείου

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ edupass.gov.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ – 26-10-21 Η λειτουργία του «edupass.gov.gr» επεκτείνεται στις σχολικές μονάδες της δημόσιας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής (minedu.gov.gr)

Πλατφόρμα edupass | GOV.GR

2ο Δημοτικό Σχολείο – Βράβευση e-Twinnining School 2021-2022

Με μεγάλη μας χαρά  παραλάβαμε σήμερα 27 Οκτωβρίου 2021   από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning τη σημαία schooleTwinning,  που επιβραβεύει  το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος, το οποίο συγκαταλέγεται  στα 2139 σχολεία σε όλη την Ευρώπη- 77   εκ των οποίων στην Ελλάδα- που τιμήθηκαν με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2020-2021.

     

 

Τα σχολεία που τιμήθηκαν με τον τίτλο » Σχολείο eTWinning»  είναι πρωτοπόρα και αναγνωρίζονται ως ηγέτες σε τομείς όπως τους εξής:

  • Ψηφιακή πρακτική
  • Πρακτική ηλεκτρονικής ασφάλειας (eSafety)
  • Καινοτόμες και δημιουργικές παιδαγωγικές προσεγγίσεις
  • Προώθηση συνεχούς επαγγελματικής ανάπτυξης του προσωπικού
  • Προώθηση πρακτικών συνεργατικής μάθησης με το προσωπικό και τους μαθητές

Αυτό δεν αποτελεί απλά την αναγνώριση της προσωπικής επιτυχίας επιμέρους εκπαιδευτικών του σχολείου, αλλά και αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων ολόκληρης της ομάδας του eTwinning.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις εκπαιδευτικούς  που όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχουν εθελοντικά, με τρομερή προθυμία σε τόσα αξιόλογα έργα.

Ευχαριστούμε eTwinning!