Οικολογικά σχολεία : Αυλή – Κήπος

Και φέτος, τα σχολεία μας συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 

« Οικολογικά Σχολεία – Αυλή/Κήπος».

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση, η εκπαίδευση και η αλλαγή στάσης των μαθητών/τριών σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων, στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή των δράσεων, ώστε τα σχολεία

 » Διαβάστε περισσότερα

Συγχαρητήρια – Playing with Protons

Συγχαρητήρια στους περσινούς μαθητές μας της ΣΤ τάξης για τη διάκριση, συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του σχολικού συγκροτήματος (2ου & 6ουΔημ. Σχ. Αρτέμιδος) που συμμετείχαν  στο πρόγραμμα και προσέγγισαν βιωματικά  την επιστήμη της Σωματιδιακής  Φυσικής «έπαιξαν με τα πρωτόνια» # Playing with Protons  και το ευχαριστήθηκαν τόσο εκείνα όσο κι εμείς.

Ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας

 » Διαβάστε περισσότερα

Ο «Λύραυλος» στο σχολείο μας….

Την Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου, ο Λύραυλος (http://www.lyravlos.gr/), επισκέφτηκε το σχολείο μας,  και μας ταξίδευσε στους ήχους της αρχαίας ελληνικής μουσικής. Την παράσταση παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές του σχολείου μας (πλην της Α’).

 » Διαβάστε περισσότερα

Αποκριάτικα έθιμα στην Ελλάδα

Ελληνικά αποκριάτικα έθιμα από τους μαθητές : Δημήτρη & Ελένη της Δ’ τάξης του 6ου Δ.Σ. Αρτέμιδος

Επιλέξτε την παρακάτω εικόνα για να δείτε όλη την παρουσίαση

 

 

 » Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2017

Σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ τάξης των σχολείων μας, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18.00-20.30 μ.μ.

Σας περιμένουμε όλους!

 » Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή & επίδοση βαθμολογίας

Ανακοίνωση

Την Πέμπτη, 21/12 και ώρα 6.00 μ.μ. θα παρουσιαστεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή με πρωταγωνιστές τις μαθήτριες και τους μαθητές της Α τάξης των σχολείων μας. Στη συνέχεια στις 7.00 μ.μ. θα γίνει επίδοση βαθμολογίας.

Σημείωση : Οι Στ τάξεις θα λάβουν βαθμολογία στις 5.00 μ.μ.

 » Διαβάστε περισσότερα