Τα Χριστούγεννα προ των πυλών και το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Άι-Βασίλη έχει πάρει φωτιά. Τα παιδιά όπως και κάθε χρόνο υποσχέθηκαν να βοηθήσουν με τον στολισμό ώστε να ‘χει χρόνο ο Άι-Βασίλης να προετοιμαστεί για το “ταξίδι” της Πρωτοχρονιάς. Και τα αποτελέσματα είναι εκθαμβωτικά!
Ο Δεκέμβριος ξεκίνησε φυσικά με το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης, βλέπετε πρέπει να έχουμε τον νου μας, μην ξεχαστεί ή μην μπερδευτεί ο Άι-Βασίλης, να μπορούμε να τον βοηθήσουμε.
Τα παράθυρα στις τάξεις γέμισαν με πολύχρωμα λαμπιόνια και λαμπερά αστέρια.

Οι τοίχοι στολίστηκαν κι αυτοί με έλατα, στεφάνια και άλλες χριστουγεννιάτικες εργασίες


Και φυσικά λαμπιόνια που κρέμονται και φωτίζουν το χώρο
Α!! να μην ξεχάσω και τους τάρανδους, έτοιμοι, στοιχισμένοι, περιμένουν με αγωνία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς για να βγουν να μοιράσουν τα δώρα μαζί με τον Άι-Βασίλη.

Φυσικά να μην ξεχνάμε και τη γιορτή μας όπου είστε όλοι καλεσμένοι και γι’ αυτό ετοιμάσαμε και την πρόσκλησή μας. 

Φορέστε όλοι γιορτινά και ελάτε να τα πούμε,
τα κάλαντα κι άλλα πολλά και όλοι να χαρούμε.
Και να ξέρετε είναι μυστικό, μα δεν κρατιέμαι θα το πω,
θα ΄ναι μαζί μας κι ο γνωστός σε όλους μας “γεράκος”
κι ο σάκος του θα ΄ναι βαρύς, με δώρα γεμάτος!!!
Σςςςςςςςςςςςς…….









