ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  1. Οι εγγραφές στο Νηπιαγωγείο πραγματοποιούνται από 01 Μαρτίου έως 20 Μαρτίου 2024.
  2. Στο 24ο Νηπιαγωγείο εγγράφονται τα νήπια που έχουν γεννηθεί το 2019 & προνήπια που έχουν γεννηθεί το 2020 , με διεύθυνση κατοικίας μεταξύ των οδών : Αρχιμήδους, Αθηνών, Κλαδά & Ηρώων Πολυτεχνείου.
  3. Οι εγγραφές  στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας για το σχολικό έτος 2024-2025  γίνονται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, την οποία υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες των νηπίων/προνηπίων για το νηπιαγωγείο που ανήκουν, βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους και σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του νηπιαγωγείου και εντός της προθεσμίας. Οι γονείς/κηδεμόνες μπαίνουν στη σελίδα της εφαρμογής (https://proti-eggrafi.services.gov.gr/) επιλέγουν το νηπιαγωγείο στο οποίο ανήκει το νήπιο/προνήπιο ανάλογα με τη διεύθυνση κατοικίας τους και συμπληρώνουν  την αίτηση και τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους (οδός- αριθμός-δήμος-ταχυδρομικός κώδικας), την οποία τεκμηριώνουν αναρτώντας σε ψηφιακή μορφή εγγράφου σχετικό αποδεικτικό, όπως λογαριασμό Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών (Δ.Ε.Κ.Ο.), μισθωτήριο συμβόλαιο, ή άλλο δημόσιο πρόσφατο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ρητά η διεύθυνση κατοικίας.
  4. Πριν την οριστική υποβολή της αίτησης, οι γονείς/κηδεμόνες ενημερώνονται από την ηλεκτρονική υπηρεσία «Πρώτη Εγγραφή» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης (gov.gr) για τα παραστατικά που απαιτείται να προσκομίσουν με επίσκεψή τους στη σχολική μονάδα. Οι γονείς μέσω του κινητού τους τηλεφώνου  θα ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους και την ημερομηνία και ώρα που θα προσκομίσουν τα  απαραίτητα δικαιολογητικά στο Νηπιαγωγείο
  5. Στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα και στο αναβαθμισμένο πρόγραμμα ολοήμερου Νηπιαγωγείου εγγράφονται όλοι οι μαθητές που επιθυμούν χωρίς προϋποθέσεις κατόπιν σχετικής αίτησης –δήλωσης του γονέα-κηδεμόνα.
  6. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 27210 88441
  7. email : mail@24nip-kalam.mes.sch.gr

Πριγκίπισσα Θαλασσινή

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που μελετούν και καπ κέικ

Τί σχέση έχει μια πριγκίπισσα, ένα καλαμάρι & ένα ταξίδι; Η απάντηση τους στην υπέροχη παράσταση ” Πριγκίπισσα Θαλασσινή από την Μαρία & την Μυρτώ! Οι μικροί μας μαθητές, ενθουσιάστηκαν

Μια επίσκεψη ενσυναίσθησης & προβληματισμού

Ευχαριστούμε, για τις δράσεις ενσυναίσθησης & συμπερίληψης από μέλη του Σωματείου Τυφλών Ν. Πελοποννήσου. Οι μικροί μας μαθητές, με χαρά συμμετείχαν σε όλες τις δράσεις
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, παιδικό παιχνίδι, ακορντεόν και κείμενο

Επίσκεψη Εσθονών Εκπαιδευτικών

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχθήκαμε τις συναδελφισσες μας από το μακρινό Parnu στην Εσθονία. Εκτός από εμπειρίες, ανταλλάξαμε δώρα. Ευελπιστούμε & σε άλλες τέτοιες συνεργασίες, πού προωθούν την ποιότητα της εκπαίδευσης.

Μπορεί να είναι εικόνα 15 άτομα, τηλεόραση και κείμενο

Μύρισε Χριστούγεννα !!!

Μύρισαν Χριστούγεννα, στο νηπιαγωγείο μας!!! Εναλλακτικά αλλά πεντανόστιμα μελομακάρονα έφτιαξαν οι μικροί μας μαθητές στα Ολοήμερα Τμήματα με την συμβολή της Ολιστικής Διαιτολόγου μας Ιωάννας Μανδηλαρη. Την ευχαριστούμε πολύ!!

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο

Επίσκεψη στον Πολυχώρο ΄΄ The Play Ground ”

Οι μικροί μας μαθητές επισκέφτηκαν τον Πολυχώρο ” The Play Ground ” στο Πλατύ Μεσσηνίας. Διασκέδασαν με πλήθος αθλοπαιδιών : τοξοβολία, στόχο, ζιπλάϊν, ποδηλατάκια . Κυρίως όμως γέλασαν & διασκέδασαν με την καρδιά τους. Αξία ανεκτίμητη.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, παιδί και δέντρο

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και δέντρο

 

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Εορτασμός επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Τελικά τί είναι η πατρίδα; Μην είν’ οι κάμποι; Μην είναι τ ασπαρτα ψηλά βουνά; Αναρωτιόταν στο γνωστό ποίημα ο Ιωάννης Πολέμης. Πατρίδα είναι τα παιδιά μας, αυτά είναι το μέλλον , η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο. Σήμερα τιμήσαμε με έναν διαφορετικό τρόπο την Εθνική μας εορτή για την 28η Οκτωβρίου 1940. Έγινε εκκλησιασμός για να δεθούμε με τα ήθη & τα έθιμα του τόπου μας, να μάθουμε την ιστορία μας. Χρόνια πολλά, Ελλάδα, οι μικροί μας μαθητές ξέρουν να τιμούν την μνήμη τών Ελλήνων.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα