Δημοσιευμένο στην κατηγορία 3ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Παροικίας, Οι ανακοινώσεις μας

Σκοπός και στόχος του Νηπιαγωγείου

school-300x219

Σκοπός του Νηπιαγωγείου μας, όπως ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία,  είναι η καλλιέργεια της γνωστικής και προσωπικής εξέλιξης όλων των παιδιών μέσα από ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διαθεματικές προσεγγίσεις της γνώσης, σχέδια εργασίας (project), θεματικές προσεγγίσεις και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Στόχος μας η υιοθέτηση θετικών στάσεων απέναντι στην μάθηση. Βοηθάμε τα παιδιά να εμπλέκονται ενεργά στην μαθησιακή διαδικασία και να αλληλεπιδρούν με το φυσικό και κοινωνικό τους περιβάλλον.

Δημιουργήσαμε ένα λειτουργικό και πλούσιο σε ερεθίσματα μαθησιακό περιβάλλον το οποίο προτρέπει τα παιδιά να επιλέγουν ελεύθερα δραστηριότητες και τα ενθαρρύνει να εξερευνούν και να ανακαλύπτουν καθώς και να καλλιεργούν την κριτική τους σκέψη. Η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα βοηθάει στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών. Η συνεργασία μας με τους γονείς βασικός παράγοντας για την σωστή και ομαλή λειτουργία του νηπιαγωγείου μας.

Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι η τέλεση του Αγιασμού στο νηπιαγωγείο μας θα γίνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 09:00 το πρωί στο χώρο του νηπιαγωγείου μας. 

Καλή Σχολική Χρονιά!

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Χριστουγεννιάτικες εικόνες στο Νηπιαγωγείο

Χριστουγεννιάτικες εικόνες στο Νηπιαγωγείο

χριστουγεννιάτικες εικόνες στο νηπιαγωγείο!

προσκλήσεις!
γούρια!
κάρτες!
ημερολόγια!
χριστουγεννιάτικα δεντράκια!

Δημοσιευμένο στην κατηγορία χριστούγεννα 1

Χριστούγεννα

 

 

 

 

 

χριστουγεννιάτικες κατασκευές

χιονανθρωπάκια-ζωγραφική με κηρομπογιά σε βελουτέ δεντράκια-χριστουγεννιάτικες κάρτες-σπίτια χειμωνιάτικα-ημερολόγια-έλατα-προσκλήσεις για την γιορτή μας

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Σπορά-όργωμα

Σπορά-όργωμα

 

 

 

 

φτιάχνουμε ψωμάκια, γράφουμε ονόματα κολλώντας όσπρια, φυτεύουμε σιτάρι-κριθάρι-φακές, γράφουμε την συνταγή του ψωμιού και κατασκευάζουμε τις δικές μας ελιές

Δημοσιευμένο στην κατηγορία Τα ζωάκια γιορτάζουν

Τα ζωάκια γιορτάζουν

Γιορτάζουν τα ζωάκια!

σκαντζοχοιράκια από κουκουνάρι και οδοντογλυφίδες!
πανέμορφα φλαμίγκο!
ομαδική εργασία με τις παλάμες μας και τέμπερες, διάφορα ζωάκια!