Καλώς ορίσατε!

Απρ 20148

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Αειφόρου 2/Θ Νηπιαγωγείου Αγίων Σαράντα Χανίων και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

LOGO AEIFORO ELLHNIKO SXOLEIOΤο Νηπιαγωγείο μας βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Βενιζέλου, στην οδό Ικάρου 27 στα Κατσιφαριανά Νεροκούρου του Δήμου Χανίων, σε απόσταση 4 χλμ. από την πόλη των Χανίων.

Στεγάζεται σε δημόσιο κτήριο από τις 5 Φεβρουαρίου 2007 και λειτουργούν σε αυτό δύο Πρωινά Υποχρεωτικά Τμήματα και δύο Προαιρετικά Ολοήμερα.

Έχει βραβευθεί για διαδικασίες και δράσεις του, προς την κατεύθυνση του μετασχηματισμού του σε αειφόρο σχολείο, με τη Σημαία «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο» από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

Επικοινωνία: mail@nip-ag-sarant.chan.sch.gr – Τηλέφωνο/fax: 2821095241.

Νηπιαγωγείο

 • Τη σχολική χρονιά 2021-2022 υπηρετούν οι εκπαιδευτικοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 1), Παρασκευή Αλογδιανάκη (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Αλεξάνδρα Αρτσιδάκη (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα 1),  Κατερίνα Τσιγωνάκη (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα 2), Ελένη Κυριακοπούλου (Παράλληλη Στήριξη), Κατερίνα Σχοινοπλοκάκη (Αγγλικών).
 • Τη σχολική χρονιά 2020-2021 υπηρέτησαν οι νηπιαγωγοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα 1), Καλλιόπη Δενδράκη (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 1, από 1-9-2020 έως 15-5-2021), Μαρία Δήμητρα Καραναστάση (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 1, από 24-5-2021 έως 25-6-2021), Παρασκευή Αλογδιανάκη (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Κωνσταντίνα Μητσοπούλου (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα 2), Ελισάβετ Γκαρνέτα (Παράλληλη Στήριξη), Νεκταρία Τάτση (Παράλληλη Στήριξη).
 • Τη σχολική χρονιά 2019 – 2020 υπηρέτησαν οι νηπιαγωγοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 1), Αλκμήνη Μπασκάκη (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Αικατερίνη Αθανασάκη (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα, από 11-9-2019 έως 15-10-2019) και Μαρία Αχλαδιανάκη (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα, από 16-10-2019).
 • Τη σχολική χρονιά 2018 – 2019 υπηρέτησαν οι νηπιαγωγοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 1), Ιωάννα Χρυσανθακοπούλου (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Αθηνά Μίχου (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα).
 • Τη σχολική χρονιά 2017 – 2018 υπηρέτησαν οι νηπιαγωγοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα), Χριστίνη Τζομπανάκη (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Ελένη Μελισσινού (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 1), Σταματία Ρίγκα (Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό).
 • Τη σχολική χρονιά 2016 – 2017 υπηρέτησαν οι νηπιαγωγοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Βασικό Υποχρεωτικό Τμήμα 1), Χριστίνη Τζομπανάκη (Βασικό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Θεανώ Πατακάκη (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα). Διαβάστε όλο το άρθρο »
από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλώς ορίσατε!    

Καλό καλοκαίρι!

Ιούν 202219

2 1

από κάτω από: Καλοκαίρι | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλό καλοκαίρι!    

«ΑΕΙΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Όλοι νοιαζόμαστε, όλοι συμμετέχουμε» 2021-2022

Ιούν 202218

Τη σχολική χρονιά 2021-2022 υλοποιήσαμε το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων με τίτλο: «ΑΕΙΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» 2021-2022, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού – Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

1 1

Οι Πυλώνες της Εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη, που διέπουν το πρόγραμμα και στο πλαίσιο των οποίων υλοποιήθηκαν οι δράσεις μας, είναι:

 • 1ος Πυλώνας: Δημοκρατία: Συμμετοχή και ένταξη στο σχολείο – Αειφόρο σχολείο: Μια σχολική κοινότητα μη βίας
 • 2ος Πυλώνας: Περιβάλλον και διαδικασίες μάθησης
 • 3ος Πυλώνας: Η προαγωγή του πολιτισμού και των τεχνών στο σχολείο
 • 4ος Πυλώνας: Ο σχολικός κήπος
 • 5ος Πυλώνας: Η  πολιτική για την εξοικονόμησης ενέργειας
 • 6ος Πυλώνας: Η ορθολογική διαχείριση του νερού, των υλικών και των απορριμμάτων
 • 7ος Πυλώνας: Η προαγωγή της υγείας στο σχολείο
 • 8ος Πυλώνας: Από την τοπική στην πλανητική κλίμακα.

Για να δείτε πώς εργαστήκαμε για το μετασχηματισμό του νηπιαγωγείου μας σε Αειφόρο οργανισμό πατήστε: «ΑΕΙΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» Νηπιαγωγείο Αγίων Σαράντα Χανίων 2021 – 2022

από κάτω από: Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «ΑΕΙΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Όλοι νοιαζόμαστε, όλοι συμμετέχουμε» 2021-2022    

Το Διαδραστικό μας Μουσείο!

Ιούν 202213

Πατήστε πάνω στα QRcodes για να απολαύσετε το μυρωδάτο, διαδραστικό μας Μουσείο!

 

από κάτω από: Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο, Εργαστήρια Δεξιοτήτων, Μουσειακή Εκπαίδευση, Νέες Τεχνολoγίες | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το Διαδραστικό μας Μουσείο!    

Βράβευση της κοινής μας δράσης με το Αειφόρο Νηπιαγωγείο Ταυρωνίτη στον διαγωνισμό EDUCATION LEADERS AWARDS 2022!

Ιούν 202213


EDUCATION LEADERS AWARDS

Ήταν μεγάλη ικανοποίηση το βραβείο που λάβαμε στο διαγωνισμό EDUCATION LEADERS AWARDS 2022 για την κοινή μας δράση με το Αειφόρο Νηπιαγωγείο Ταυρωνίτη με τίτλο «Κι αν δεν είχα φτερά να πετάξω;» Δράση που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του δεύτερού μας Εργαστηρίου Δεξιοτήτων από τον κύκλο «Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ  –  Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη» με στόχο να ευαισθητοποιήσει και να δραστηριοποιήσει τα παιδιά σε κοινωνικά ζητήματα, αναπτύσσοντας το αίσθημα της αλληλεγγύης! Δώσαμε και πήραμε χαρά δωρίζοντας παιδαγωγικό υλικό σε ειδικά σχολεία και ευχόμαστε αυτή η γεμάτη αγάπη πράξη να αποτελέσει τη βάση για να ακολουθήσουν και άλλες με τη ματιά στραμμένη στο συνάνθρωπο!

Παρακολουθείστε ένα σύντομο βίντεο από τη συνεργασία μας.

από κάτω από: Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο, Εργαστήρια Δεξιοτήτων, Ψυχική Υγεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βράβευση της κοινής μας δράσης με το Αειφόρο Νηπιαγωγείο Ταυρωνίτη στον διαγωνισμό EDUCATION LEADERS AWARDS 2022!    

Πρόσκληση για την αποχαιρετιστήρια γιορτή μας

Ιούν 20227

.jpg

Το «μυρωδάτο» μας Μουσείο ολοκληρώθηκε!

Ιούν 20223

Το εναλλακτικό μας Μουσείο βοτάνων,  ένα Μουσείο… αλλιώς», ολοκληρώθηκε! Τα μακετόχαρτα ενώθηκαν, οι τοίχοι στήθηκαν, το κωδικοποιημένο με Qr code υλικό τοποθετήθηκε επάνω τους και οι βοτανοφίλοι μας, μαζί με τα υπόλοιπα εκθέματα, πήραν θέση στην αίθουσα που τους αντιστοιχεί!

3α

Έτοιμο για επίσκεψη, λοιπόν, και η πρώτη που καλέσαμε να το γνωρίσει ήταν η bee bot, η μελισσούλα μας! Καθένας μας με τη σειρά την προγραμμάτιζε ώστε να επισκεφθεί όλους τους χώρους του Μουσείου, ενώ με τη βοήθεια του κινητού τηλεφώνου σκανάραμε όλες  τις κωδικοποιημένες πινακίδες ακούγοντας τις σχετικές πληροφορίες τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά.

4

Τις ώρες αποχώρησης των παιδιών το παρουσιάσαμε και στους γονείς το «μυρωδάτο» Μουσείο μας, οι οποίοι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή σκαναρίσματος «διάβαζαν» τις σχετικές πληροφορίες. Θα έχει ξεχωριστή θέση όμως και στην αποχαιρετιστήρια γιορτή μας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να το γνωρίσουν και να ξεναγηθούν στους χώρους του.

Επόμενο βήμα η ψηφιοποίησή του και η συνένωσή του με το Μουσείο Βοτάνων του συνεργαζόμενου Αειφόρου Νηπιαγωγείου Ταυρωνίτη Χανίων.

από κάτω από: Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο, Εργαστήρια Δεξιοτήτων, Μαθηματικά, Μουσειακή Εκπαίδευση, Νέες Τεχνολoγίες | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το «μυρωδάτο» μας Μουσείο ολοκληρώθηκε!    

Το εναλλακτικό μας Μουσείο παίρνει μορφή!

Μαΐ 202231

Η ιδέα του δικού μας «Μουσείου Βοτάνων» αρχίζει σιγά σιγά να υλοποιείται! Πάρθηκαν αποφάσεις για τη δομή του, για τα εκθέματα, για τις αίθουσες που θα έχει -μια για κάθε βοτανοφίλο μας-, ενώ ήρθε η ιδέα να δημιουργηθεί και μια αίθουσα τέχνης. Συμφωνήθηκε να ξεχωρίζει χρωματικά το πάτωμα κάθε αίθουσας και διαλέξαμε τα χρώματα που θα βαφτεί. Κοιτάζοντας το υλικό που έχει συγκεντρωθεί για κάθε βότανο σκεφτήκαμε πώς θα μπορούσε να ταξινομηθεί (κωδικοποιημένο/με QR Code) στους τοίχους κάθε αίθουσας. Κρίναμε, επίσης, απαραίτητη τη δημιουργία μιας αφίσας με τους κανόνες του Μουσείου που θα ενημερώνει τους επισκέπτες κατά την είσοδό τους, όπως και τη δημιουργία ενός χάρτη του Μουσείου.

2

Και έπειτα… οι εργασίες πυρετώδεις! Μαρκαδόροι «ζωντανεύουν» τα μακετόχαρτα, μικρογραφίες των βοτανοφίλων μας φτιάχνονται με πλαστελίνη, κουκλάκια μεταμορφώνονται για να στολίσουν τη λαογραφική γωνιά, ετοιμάζονται οι αφίσες, οι πινακίδες, η είσοδος του Μουσείου… Το εναλλακτικό μας Μουσείο, «ένα Μουσείο… αλλιώς» παίρνει μορφή!

από κάτω από: Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο, Αισθητική Αγωγή, Εργαστήρια Δεξιοτήτων, Μουσειακή Εκπαίδευση, Νέες Τεχνολoγίες | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το εναλλακτικό μας Μουσείο παίρνει μορφή!    

4ο Εργαστήριο Δεξιοτήτων – STEM/Εκπαιδευτική Ρομποτική: Ένα Μουσείο «αλλιώς» γεννιέται!

Μαΐ 202223

Η γιορτή των Μουσείων (η 18η Μαΐου) στάθηκε αφορμή να πραγματοποιήσουμε δια ζώσης επίσκεψη σε Μουσείο, αλλά και  να κάνουμε ένα διαδικτυακό περίπατο σε Μουσεία του κόσμου. Καμαρώσαμε τα εκθέματά τους, δημιουργήσαμε δικά μας παρόμοια έργα και αποτυπώσαμε εικαστικά τις εντυπώσεις μας από την ψηφιακή περιήγηση σε αυτά.

1

Ο αγαπημένος μας κοσμογυρισμένος δημοσιογράφος-συγγραφέας Paul Salopek, κέντρισε το ενδιαφέρον μας όταν στο βίντεο που μας έστειλε μας πρότεινε να δημιουργήσουμε ένα δικό μας Μουσείο! Ένα Μουσείο Βοτάνων, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που συλλέξαμε για τους βοτανοφίλους μας με τη βοήθεια των γονιών μας. Την ιδέα του τη βρήκαμε καταπληκτική και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.  Έτσι, στο πλαίσιο του 4ου Εργαστηρίου Δεξιοτήτων «Δημιουργώ και Καινοτομώ  –  Δημιουργική Σκέψη και Πρωτοβουλία» -Stem/εκπαιδευτική ρομποτική, σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας μακέτας Μουσείου το οποίο θα μπορεί να συνενωθεί με το Μουσείο του συνεργαζόμενου Αειφόρου Νηπιαγωγείου Ταυρωνίτη, ενώ θα έχει και ψηφιακή έκδοση, γι’ αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να υπάρχουν πληροφορίες/σημάνσεις και στα αγγλικά ώστε να μπορούν να ξεναγηθούν και οι ξένοι επισκέπτες.

από κάτω από: Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο, Εργαστήρια Δεξιοτήτων, Μουσειακή Εκπαίδευση, Νέες Τεχνολoγίες | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 4ο Εργαστήριο Δεξιοτήτων – STEM/Εκπαιδευτική Ρομποτική: Ένα Μουσείο «αλλιώς» γεννιέται!    

Ενδοσχολική επιμόρφωση: «Η Ομαδοσυνεργατική Διδασκαλία και Μάθηση»

Μαΐ 202223

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 1

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ενδοσχολική επιμόρφωση: «Η Ομαδοσυνεργατική Διδασκαλία και Μάθηση»    

Συμμετοχή του σχολείου μας στον 5ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2022

Μαΐ 202220
281359532 10227808777993715 9042679494311055569 n
ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ:
Το σχολείο μας συμμετέχει στον 5ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2022, για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους, στον οποίο καταγράφονται οι προτάσεις των μαθητών & των μαθητριών για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!
Ψηφίστε τώρα τις καλύτερες πρωτοβουλίες & δράσεις με στόχο την επιβράβευση των σχολικών προτάσεων.
Αναδείξτε τις καλύτερες πρακτικές για να ενταχθεί το σχολείο μας, ως κέντρο ενημέρωσης και αφύπνισης της τοπικής μας κοινότητας, στο Δίκτυο Πρεσβευτών των 17 Παγκόσμιων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης!
Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!
Διάρκεια ψηφοφορίας
από 16 έως 31 Μαΐου 2022
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!
από κάτω από: Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμετοχή του σχολείου μας στον 5ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2022    
« Παλιότερα άρθρα

Μετάφραση

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2017-2018 έχει τοποθετηθεί αναπληρώτρια μέλος ΕΒΠ, για την υλοποίηση της Πράξης «5009815 – Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης με ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και εκπαιδευτικές ανάγκες» στο πλαίσιο του ΕΠ ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2017-2018 έχει τοποθετηθεί αναπληρώτρια μέλος ΕΒΠ, για την υλοποίηση της Πράξης «5009815 – Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης με ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και εκπαιδευτικές ανάγκες» στο πλαίσιο του ΕΠ ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»

Τη διετία 2016-2018 το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει, ως συνεργάτης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+/KA2 «Quality – 3C Child (cheerful,courageous, creative child)?» – «Ποιότητα – 3C (χαρούμενο, θαρραλέο, δημιουργικό) Παιδί;”

Τη διετία 2016-2018 το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει, ως συνεργάτης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+/KA2 «Quality – 3C Child (cheerful,courageous, creative child)?» – «Ποιότητα – 3C (χαρούμενο, θαρραλέο, δημιουργικό) Παιδί;”

2018-2019 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το οποίο έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2017-2018 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το οποίο έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2017-2018 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το οποίο έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Το νηπιαγωγείο μας τη διετία 2016-2018 υλοποιεί πρόγραμμα στο πλαίσιο του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Κλιματική Αλλαγή του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη διετία 2016-2018 υλοποιεί πρόγραμμα στο πλαίσιο του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Κλιματική Αλλαγή του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2016-2017 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το οποίο είχε εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με απόφαση που εξέδωσε η Δ/νση Συμβουλευτικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων, Τμήμα Β΄ Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Αγωγής

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2016-2017 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το οποίο είχε εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με απόφαση που εξέδωσε η Δ/νση Συμβουλευτικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων, Τμήμα Β΄ Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Αγωγής

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 είχε τοποθετηθεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός ΕΑΕ ΠΕ60.50, για την υλοποίηση της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες- ΑΠ 1,2,3» ( MIS 520707, 485613, 485614) ως έργα υποψήφια για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 είχε τοποθετηθεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός ΕΑΕ ΠΕ60.50, για την υλοποίηση της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες- ΑΠ 1,2,3» ( MIS 520707, 485613, 485614) ως έργα υποψήφια για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 υλοποίησε το πρόγραμμα «Το σχολείο μας πρασινίζει» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου.

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 υλοποίησε το πρόγραμμα «Το σχολείο μας πρασινίζει» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου.

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στις δράσεις της Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2016

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στις δράσεις της Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2016

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 είχε τοποθετηθεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός ΕΑΕ ΠΕ60.50, για την υλοποίηση της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες- ΑΠ 1,2,3», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 είχε τοποθετηθεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός ΕΑΕ ΠΕ60.50, για την υλοποίηση της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες- ΑΠ 1,2,3», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

 Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πρόγραμμα «Αλλάξτε συμπεριφορές… ΑνακυκλωSOSτε!» – Περιφερειακό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΠΕ Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πρόγραμμα «Αλλάξτε συμπεριφορές… ΑνακυκλωSOSτε!» – Περιφερειακό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΠΕ Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πρόγραμμα «Ένας κήπος στο σχολείο μου» – Τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΠΕ Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πρόγραμμα «Ένας κήπος στο σχολείο μου» – Τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΠΕ Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε στις δράσεις του Κοινωνικού Σχολείου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε στις δράσεις του Κοινωνικού Σχολείου

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στις δράσεις της Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2015

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στις δράσεις της Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2015

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας, 2-3 Απριλίου 2015

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας, 2-3 Απριλίου 2015

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Σύνδεση 

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Σύνδεση 

Σύνδεση με τα στοιχεία που διαθέτετε στο ΠΣΔ


Σύνδεση 

ΑρχείοTop
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων