Καλώς ορίσατε!

Απρ 20148

Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Αειφόρου 2/Θ Νηπιαγωγείου Αγίων Σαράντα Χανίων και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

LOGO AEIFORO ELLHNIKO SXOLEIOΤο Νηπιαγωγείο μας βρίσκεται στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Βενιζέλου, στην οδό Ικάρου 27 στα Κατσιφαριανά Νεροκούρου του Δήμου Χανίων, σε απόσταση 4 χλμ. από την πόλη των Χανίων.

Στεγάζεται σε δημόσιο κτήριο από τις 5 Φεβρουαρίου 2007 και λειτουργούν σ΄αυτό δύο Πρωινά Υποχρεωτικά Τμήματα και ένα Προαιρετικό Ολοήμερο.

Έχει βραβευθεί για διαδικασίες και δράσεις του, προς την κατεύθυνση του μετασχηματισμού του σε αειφόρο σχολείο, με τη Σημαία «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο» από την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού.

Επικοινωνία: mail@nip-ag-sarant.chan.sch.gr – Τηλέφωνο/fax: 2821095241.

Νηπιαγωγείο

  • Τη σχολική χρονιά 2020-2021 υπηρετούν οι νηπιαγωγοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα 1), Καλλιόπη Δενδράκη (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 1), Παρασκευή Αλογδιανάκη (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Κωνσταντίνα Μητσοπούλου (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα 2), Ελισάβετ Γκαρνέτα (Παράλληλη Στήριξη).
  • Τη σχολική χρονιά 2019 – 2020 υπηρετούν οι νηπιαγωγοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 1), Αλκμήνη Μπασκάκη (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Αικατερίνη Αθανασάκη (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα, από 11-9-2019 έως 15-10-2019) και Μαρία Αχλαδιανάκη (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα, από 16-10-2019).
  • Τη σχολική χρονιά 2018 – 2019 υπηρέτησαν οι νηπιαγωγοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 1), Ιωάννα Χρυσανθακοπούλου (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Αθηνά Μίχου (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα).
  • Τη σχολική χρονιά 2017 – 2018 υπηρέτησαν οι νηπιαγωγοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα), Χριστίνη Τζομπανάκη (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Ελένη Μελισσινού (Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα 1), Σταματία Ρίγκα (Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό).
  • Τη σχολική χρονιά 2016 – 2017 υπηρέτησαν οι νηπιαγωγοί: Ειρήνη Χιωτάκη, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου (Βασικό Υποχρεωτικό Τμήμα 1), Χριστίνη Τζομπανάκη (Βασικό Υποχρεωτικό Τμήμα 2), Θεανώ Πατακάκη (Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα). Διαβάστε όλο το άρθρο »

Έχουν και τα παιδιά «Δικαιώματα»!

Νοέ 202026

Με τα σχολεία σε αναστολή λόγω της πανδημίας COVID-19, μέσα από την ψηφιακή μας τάξη, προσεγγίσαμε το θέμα των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Ένα παραμύθι έγινε η αφορμή να ξεκινήσει σχετική συζήτηση, στην οποία έγινε λόγος και για τη δράση της Unicef, της οργάνωσης του ΟΗΕ για τα παιδιά, που υπερασπίζεται τα δικαιώματά τους προσπαθώντας να βελτιώσει τη ζωή τους. Εξηγήσαμε πως όλα τα παιδιά του κόσμου -ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή, γλώσσα, θρησκεία- γεννιούνται με βασικές ελευθερίες και δικαιώματα, τα οποία πλέον ορίζονται και προστατεύονται από τη Διεθνή Σύμβαση, που υπογράφηκε στις 20 Νοεμβρίου 1989 και δεσμεύει όλες τις χώρες να την τηρούν.

Μέσα από ένα παιχνίδι, που δημιουργήσαμε στην εφαρμοφή power point, τα παιδιά γνώρισαν και σχολίασαν ένα ένα κάποια βασικά δικαιώματά τους, βρίσκοντας κατόπιν την ίδια λέξη με το αναγραφόμενο δικαίωμα σε κάθε διαφάνεια.

Τα δικαιώματα των παιδιών, στη συνέχεια, ζωγραφίστηκαν από τα ίδια με σκοπό τη δημιουργία μιας αφίσας. Καθένα αποτύπωσε αρχικά στο χαρτί τον εαυτό του και τη Γη και έπειτα το δικαίωμα που επέλεξε γράφοντας την ονομασία του.

Τα έργα τους, αφού παρουσιάστηκαν μπροστά στην κάμερα, «ταξίδεψαν» σε εμάς διαδικτυακά και με την ηλεκτρονική εξεργασία τους δημιουργήθηκε η αφίσα που βλέπετε παρακάτω.

Την καμαρώσαμε όλοι καθώς -παρότι είμαστε σε απόσταση- καταφέραμε να  δημιουργήσουμε κάτι συλλογικό!

Ευχή μας είναι τα δικαιώματα των παιδιών να αποτελούν πάντα την ασπίδα που θα τα προστατεύει, βοηθώντας να «χτιστεί» ένας καλύτερος κόσμος για όλα τους!

«Όλοι μαζί για το όμορφο νησί» της Σάμου!

Νοέ 202021

Δε μας άφησε ασυγκίνητους η τραγωδία που έζησαν οι κάτοικοι της Σάμου, οι οποίοι επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της Παρασκευής 30/10/2020. Αποφασίσαμε, έτσι, να συγκεντρώσουμε είδη πρώτης ανάγκης και να σταθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς -γονείς και παιδιά- που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας στηρίζοντας την προσπάθεια αυτή. Μάθημα αλληλεγγύης, μάθημα ζωής ήταν αυτό για τους μαθητές μας, που ένιωσαν πόσο σημαντικό είναι να συμπαραστέκεσαι, να  προσφέρεις -ακόμη και από το υστέρημά σου- και να ανακουφίζεις εκείνους που έχουν ανάγκη.  

Να σημειώσουμε πως χωρίς τη βοήθεια του δραστήριου Εθελοντικού Συλλόγου «ΣυνΆνθρωπος», δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί η αποστολή αγάπης, η οποία από τα Χανιά ταξίδεψε με τελικό προορισμό τη Σάμο.

Αυτό που ευχόμαστε είναι να δρούμε πάντα έτσι, συλλογικά και αποτελεσματικά, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν!

Φθινόπωρο… η χρυσαφένια εποχή του χρόνου!

Νοέ 20209

Στην καρδιά του φθινοπώρου βρισκόμαστε πια, εποχή μαγευτική, με υπέροχα χρυσά χρώματα να ντύνουν τη φύση. Οι αλλαγές γύρω μας δεν πέρασαν απαρατήρητες, ξύπνησαν συναισθήματα και αισθήσεις! Πόσα είχαν να καταθέσουν τα παιδιά για τον καιρό, για τα πεσμένα φύλλα, για το χώμα που μυρίζει βροχή, για τη σπιτική θαλπωρή…

Δείτε στο thinglink, πατώντας τα σύμβολα που υπάρχουν στην εικόνα, στιγμιότυπα από τις σχετικές με την εποχή δραστηριότητες που υλοποιήσαμε.

Αποχαιρετήσαμε τα «βιβλία σε ρόδες»!

Νοέ 20205

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου η βαλίτσα με τα «βιβλία σε ρόδες» έκλεισε! Έχοντας συμπληρώσει ένα μήνα κοντά μας ήταν καιρός να αλλάξει χέρια, να συνεχίσει το ταξίδι της και σε άλλα σχολεία!

Τα αγαπήσαμε τα βιβλία της, τα οποία μας κράτησαν υπέροχη συντροφιά όλο αυτό το διάστημα ανοίγοντάς μας νέους ορίζοντες! Καθώς η υγειονομική κρίση δεν επέτρεψε το δανεισμό τους στο σπίτι, τα χαρήκαμε αποκλειστικά στο σχολείο.

Τα παιδιά αποτύπωσαν ζωγραφικά τις εντυπώσεις τους από το Πρόγραμμα…

…οι οποίες μεταφέρθηκαν και γραπτά στο σχετικό βιβλίο που περιείχε η βαλίτσα.

Μακάρι να τα έχουμε ξανά κοντά μας!

 

28η Οκτωβρίου 1940

Οκτ 202030

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα τιμής και μνήμης του αγώνα για την Ελευθερία που έδωσαν οι Έλληνες, ημέρα υπερηφάνειας για το μεγαλειώδες «ΟΧΙ» στο φασισμό και στο ναζισμό. Στην ιδιαίτερη σχολική χρονιά που διανύουμε εξαιτίας της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, τιμήσαμε τους ήρωες και τις ηρωίδες του 1940 μέσα στις τάξεις, τηρώντας τα μέτρα πρόληψης.

Το χρονικό του έπους του ’40, το οποίο «ξεδιπλώθηκε» μέσα από πίνακες Ελλήνων καλλιτεχνών, αλλά και μέσα από αρχειακό και φωτογραφικό υλικό, οδήγησε στην εικαστική έκφραση των παιδιών, εμπνευσμένη τόσο από τα γεγονότα της εποχής, όσο και από την ελληνική σημαία που έχει την τιμητική της.  Οι δύο αντίθετες καταστάσεις, του «πολέμου» και της «ειρήνης» στις οποίες σταθήκαμε, έδωσαν λαβή για συζητήσεις και για τη δημιουργία έργων που «κουβαλούν» ανάλογα μηνύματα. 

Όλοι μας ευχηθήκαμε να ανασαίνουμε πάντα ελεύθεροι σε έναν ουρανό που λάμπει η ειρήνη!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Δείτε τον τρόπο που εργαστήκαμε πατώντας εδώ.

 

Φυσικές καταστροφές: Ενημερωνόμαστε, προετοιμαζόμαστε, αντιμετωπίζουμε!

Οκτ 202015

Με αφορμή την «Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Φυσικών Καταστροφών» (13 Οκτωβρίου) ήρθε στο προσκήνιο το θέμα των φυσικών καταστροφών που, όπως μάθαμε, προκαλούνται από φυσικά φαινόμενα.

Συζητήσαμε για τη σημασία που έχει, για τη μείωση των επιπτώσεών τους, η ενημέρωση και η προετοιμασία αντιμετώπισής τους. Επικεντρώνοντας στο σεισμό, γνωρίσαμε πώς δημιουργείται, αλλά και πόσο σημαντικό είναι για την ασφάλειά μας να είμαστε προετοιμασμένοι, ώστε όταν συμβεί να αντιδράσουμε σωστά. Η ενότητα ολοκληρώθηκε με την άσκηση σεισμικής ετοιμότητας που πραγματοποιήσαμε, εφαρμόζοντας όσα μάθαμε. Δείτε αναλυτικά τις δράσεις μας εδώ.

 

Γεμάτη ρόδια η ροδιά μας!

Οκτ 202012

Σέβομαι και προστατεύω τα ζώα!

Οκτ 20209

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 4 Οκτωβρίου, ήρθε στο προσκήνιο το θέμα της φροντίδας των ζώων, της αγάπης αλλά και του σεβασμού που χρειάζεται να τους δείχνουμε. 

Αναφερθήκαμε, ακόμη, στην εγκατάλειψη και κακοποίηση που δέχονται κάποια ζώα, στην εκμετάλλευσή τους από τον άνθρωπο, στο ρόλο της ανθρώπινης δραστηριότητας που οδηγεί στον αφανισμό τους,  όπως και στο ζήτημα της «κλιματικής κρίσης» που επηρεάζει τη ζωή τους. Τον πλανήτη που ζούμε τον μοιραζόμαστε μαζί τους και όλοι αναγνωρίσαμε πως έχουν κι εκείνα δικαιώματα! Επιθυμία μας είναι να ζουν ανενόχλητα στο φυσικό τους περιβάλλον, σε καλές συνθήκες, απολαμβάνοντας την ελεύθερη ζωή! Κι εμείς θα τα φροντίζουμε, θα τα σεβόμαστε και θα τα προστατεύουμε!

 Πατήστε εδώ για να δείτε πώς εργαστήκαμε.

Μασκοφόροι μαχητές μικροβίων!

Οκτ 20208

Με την πανδημία του covid-19 να ταλαιπωρεί τον πλανήτη, η επιστροφή στο σχολείο το Σεπτέμβρη έγινε με νέους κανόνες και νέες συνθήκες για μαθητές και εκπαιδευτικούς, λαμβάνοντας μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού. Στην πρωτόγνωρη και ιδιαίτερη κατάσταση που όλοι μας αντιμετωπίζουμε, βασικό μας στόχο θέσαμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο, προασπίζοντας παράλληλα την ψυχική τους  υγεία.

Δείτε πώς γίναμε «Μασκοφόροι μαχητές μικροβίων«.

Τηρούμε τους κανόνες μας, για να είμαστε χαμογελαστοί και ασφαλείς!

Οκτ 20205

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς ήταν αναγκαίο να οριοθετηθεί η συμπεριφορά των παιδιών ώστε να αποφεύγονται συγκρούσεις, εντάσεις ή ατυχήματα. Τα βιβλία «Τα χέρια δεν είναι για να δέρνουμε» και «Οι λέξεις δεν είναι για να πληγώνουμε» βοήθησαν ώστε να αναδειχτούν -μέσα από συζητήσεις- οι θετικοί/αποδεκτοί τρόποι αντίδρασης σε καταστάσεις με τις οποίες ερχόμαστε αντιμέτωποι, καταδικάζοντας στον αντίποδα κάθε πράξη βίας.

Όπως σε κάθε δημοκρατική κοινωνία, έτσι και στην τάξη, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα συμβόλαιο που θα το τηρούμε όλοι για να μπορούμε να συνυπάρχουμε ομαλά, να συνεργαζόμαστε όμορφα και να είμαστε χαρούμενοι. Δημιουργήθηκε με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών τα οποία, αφού μας υπαγόρευσαν το περιεχόμενό του, ασχολήθηκαν με τη ζωγραφική των όρων του. Τέλος, σφραγίστηκε/επικυρώθηκε με τις υπογραφές μας και τοποθετήθηκε στο φελοπίνακα, σε κεντρικό σημείο, ώστε να διευκολύνεται η αναφορά σε αυτό όποτε χρειαζόταν.

Τα παιδιά του άλλου Τμήματος είχαν την ιδέα να απεικονίσουν ζωγραφικά τους δικούς τους κανόνες, οι οποίοι προέκυψαν μέσα από βιωματικές καταστάσεις προβληματισμού και αποτυπώθηκαν στο χαρτί. Ανέλαβαν σε ζευγάρια την εικονογράφηση του κανόνα που επέλεξαν και παρουσίασαν στην ολομέλεια το αποτέλεσμα.

Κολλώντας τις ζωγραφιές τους σε ξυλάκια, οι κανόνες έγιναν κινητοί, διευκολύνοντας την αναφορά σε αυτούς όποτε χρειαζόταν. Αναρτήθηκαν στην τάξη σε σημείο ορατό από όλους! Αποφασίσαμε να τους τηρούμε για να λείψουν τα προβλήματα και να είμαστε κάθε μέρα χαμογελαστοί και ασφαλείς!

Για τη λειτουργία του μηχανισμού τήρησης των κανόνων της τάξης χρησιμοποιήθηκαν 5 κάρτες με προσωπάκια που δείχνουν συναισθήματα από τη χαρά ως τη λύπη. Τα μανταλάκια με τα ονόματα όλων παιδιών ξεκινούν το πρωί από το χαμογελαστό προσωπάκι που γράφει «εξαιρετική συμπεριφορά». Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας κάποιο παρεκκλίνει από τους κανόνες της τάξης το μανταλάκι του μετακινείται προς τα δεξιά ανάλογα με το είδος ή/και τη σοβαρότητα της παράβασης. Όποιου το μανταλάκι τοποθετηθεί στο προσωπάκι που γράφει «διαχείριση της συμπεριφοράς» ρίχνει το «ζάρι» όπου έχουν απεικονιστεί οι συνέπειες που έχει αποφασίσει η τάξη.

« Παλιότερα άρθρα

Μετάφραση

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2017-2018 έχει τοποθετηθεί αναπληρώτρια μέλος ΕΒΠ, για την υλοποίηση της Πράξης «5009815 – Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης με ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και εκπαιδευτικές ανάγκες» στο πλαίσιο του ΕΠ ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2017-2018 έχει τοποθετηθεί αναπληρώτρια μέλος ΕΒΠ, για την υλοποίηση της Πράξης «5009815 – Εξειδικευμένης Εκπαιδευτικής Υποστήριξης με ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και εκπαιδευτικές ανάγκες» στο πλαίσιο του ΕΠ ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»

Τη διετία 2016-2018 το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει, ως συνεργάτης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+/KA2 «Quality – 3C Child (cheerful,courageous, creative child)?» – «Ποιότητα – 3C (χαρούμενο, θαρραλέο, δημιουργικό) Παιδί;”

Τη διετία 2016-2018 το Νηπιαγωγείο μας συμμετέχει, ως συνεργάτης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα  Erasmus+/KA2 «Quality – 3C Child (cheerful,courageous, creative child)?» – «Ποιότητα – 3C (χαρούμενο, θαρραλέο, δημιουργικό) Παιδί;”

2018-2019 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το οποίο έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2017-2018 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το οποίο έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2017-2018 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το οποίο έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Το νηπιαγωγείο μας τη διετία 2016-2018 υλοποιεί πρόγραμμα στο πλαίσιο του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Κλιματική Αλλαγή του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη διετία 2016-2018 υλοποιεί πρόγραμμα στο πλαίσιο του Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για την Κλιματική Αλλαγή του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2016-2017 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το οποίο είχε εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με απόφαση που εξέδωσε η Δ/νση Συμβουλευτικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων, Τμήμα Β΄ Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Αγωγής

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2016-2017 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το οποίο είχε εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με απόφαση που εξέδωσε η Δ/νση Συμβουλευτικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων, Τμήμα Β΄ Αγωγής Υγείας και Περιβαλλοντικής Αγωγής

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 είχε τοποθετηθεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός ΕΑΕ ΠΕ60.50, για την υλοποίηση της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες- ΑΠ 1,2,3» ( MIS 520707, 485613, 485614) ως έργα υποψήφια για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 είχε τοποθετηθεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός ΕΑΕ ΠΕ60.50, για την υλοποίηση της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες- ΑΠ 1,2,3» ( MIS 520707, 485613, 485614) ως έργα υποψήφια για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 υλοποίησε το πρόγραμμα «Το σχολείο μας πρασινίζει» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου.

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2015-2016 υλοποίησε το πρόγραμμα «Το σχολείο μας πρασινίζει» του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου.

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στις δράσεις της Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2016

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στις δράσεις της Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2016

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 είχε τοποθετηθεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός ΕΑΕ ΠΕ60.50, για την υλοποίηση της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες- ΑΠ 1,2,3», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013

Στο νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 είχε τοποθετηθεί αναπληρώτρια νηπιαγωγός ΕΑΕ ΠΕ60.50, για την υλοποίηση της Πράξης «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με  αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες- ΑΠ 1,2,3», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

 Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε στο πρόγραμμα «Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο: Όλοι νοιαζόμαστε όλοι συμμετέχουμε» της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πρόγραμμα «Αλλάξτε συμπεριφορές… ΑνακυκλωSOSτε!» – Περιφερειακό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΠΕ Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πρόγραμμα «Αλλάξτε συμπεριφορές… ΑνακυκλωSOSτε!» – Περιφερειακό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΠΕ Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πρόγραμμα «Ένας κήπος στο σχολείο μου» – Τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΠΕ Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πρόγραμμα «Ένας κήπος στο σχολείο μου» – Τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΠΕ Βάμου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε στις δράσεις του Κοινωνικού Σχολείου

Το νηπιαγωγείο μας τη σχολική χρονιά 2014-2015 συμμετείχε στις δράσεις του Κοινωνικού Σχολείου

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στις δράσεις της Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2015

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στις δράσεις της Άνοιξης Καλλιτεχνικής Δημιουργίας 2015

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας, 2-3 Απριλίου 2015

Το νηπιαγωγείο μας συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ Μαθητικής Ψηφιακής Δημιουργίας, 2-3 Απριλίου 2015

ΑρχείοTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων