ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 2022

Φέτος η γιορτή μας έγινε με την παρουσία  των γονέων, μετά από δύο χρόνια βρεθήκαμε και πάλι όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων. Παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, χωριστήκαμε σε πέντε ομάδες και συμμετείχαμε κυκλικά στα πέντε διαφορετικά εργαστήρια-σταθμούς.

Στον πρώτο σταθμό τα παιδιά με τη βοήθεια των μεγάλων φτιάξανε ημερολόγια για το 2023.

IMG 20221223 114012

Στο δεύτερο σταθμό τα παιδιά βοήθησαν τα ξωτικά να βάψουν τις κάλτσες τους γιατί είχαν θυμώσει πάρα πολύ που κάποιος σκανταλιάρης τις ξέβαψε και απειλούσαν πως φέτος δεν θα μοίραζαν δώρα. Εννοείτε πως το αποτέλεσμα τους ικανοποίησε απόλυτα και τελικά τα δώρα μοιράστηκαν χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

IMG 20221223 113641

Στον 3ο σταθμό παιδιά και γονείς παίξανε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και χορέψαν ακούγοντας χριστουγεννιάτικη μουσική και φυσικά επειδή όπως λέει ο σοφός λαός “νηστικό αρκούδι δε χορεύει”,

υπήρχε και ο σταθμός ξεκούρασης και χαλάρωσης όπου γονείς και παιδιά μπορούσαν να καθίσουν να πιούνε και να φάνε κάτι από τον εξαιρετικό μπουφέ που στήθηκε με τη συνδρομή των γονέων. Εδώ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν την ηλεκτρονική μας κάρτα όπου τα παιδιά λένε ευχές, τραγούδια, κάλαντα με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Αν θέλετε κι εσείς να ακούσετε τις ευχές των παιδιών κάντε κλικ επάνω στην κάρτα κι αφού μεταφερθείτε εκεί πατήστε πάνω στα μικρά εικονίδια.

2022 12 22

Τέλος υπήρχε και ο σταθμός των ευχών, όπου γονείς και παιδιά δημιούργησαν τις δικές τους ευχές τις οποίες τις ενώσαμε και δημιουργήθηκαν τα ευχόδεντρα, ένα δέντρο από κάθε τμήμα.

IMG 20221223 113454

Ελπίζω να διασκέδασαν όλοι και να επιστρέψαν στα σπίτια τους με μια γλυκιά αίσθηση, την αίσθηση πως ναι τα Χριστούγεννα είναι εδώ.

IMG 20221223 113615

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *