ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ & ΤΟ ΠΑΣΧΑ -7η αποστολή

Πατώντας επάνω στην εικόνα μπείτε στο ημερολόγιο, ξεφυλλίστε το, διαβάστε το, παίξτε, ζωγραφίστε, μαγειρέψτε… και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, σας εύχομαι να περάσετε ένα όμορφο και χαρούμενο Πάσχα, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους.

 

Σήμερα λέω να παίξουμε τρίλιζα, είστε έτοιμοι; Φτιάξτε τη ζύμη σας σύμφωνα με τη συνταγή και μετά δημιουργείστε τις φιγούρες σας, αν έχει η μαμά χρώμα ζαχαροπλαστικής μπορείτε να το ρίξετε στο ζυμάρι σας και να το κάνετε χρωματιστό. Και αφού έχετε τόσο ζυμάρι στα χέρια σας δεν φτιάχνετε και Λαζαράκια μιας και σήμερα είναι το Σάββατο του Λαζάρου, μπορείτε αν θέλετε να ακούσετε και τα κάλαντα του Λαζάρου πατώντας εδώ

 

Λοιπόν σας έχω κάτι εύκολο και πολύ διασκεδαστικό για σήμερα, διαβάστε την αποστολή και όταν είστε έτοιμοι στείλτε μου τις δημιουργίες σας. Πατώντας επάνω στην μικρή εικόνα δίπλα μπορείτε να διαβάσετε ή να ακούσετε την ιστορία του Πασχάλη του λαγού. Μην ξεχάσετε να μου στείλετε τις ζωγραφιές σας για το βιβλίο. Στις ζωγραφιές σας θέλω να γράφετε τον τίτλο του βιβλίου, το όνομά σας και ημερομηνία, περιμένω τις εργασίες σας με ανυπομονησία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε παιδιά κι αυτό το μικρό βίντεο με την Κάτια και τον Πέρη, όπου μας εξηγούν πολύ όμορφα τι είναι το Πάσχα και τα γεγονότα της Μεγάλης εβδομάδας

 

Ξεκινούν και οι πασχαλιάτικες αποστολές, κάντε κλικ επάνω στο κουνελάκι παίξτε το παιχνίδι  των αινιγμάτων και ακούστε προσεχτικά τι πρέπει να κάνετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *