Αρχική

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ91 – Θεατρικής Αγωγής του 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας με αρμοδιότητα στις Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Ιονίων Νήσων.

Σκοπός του ιστολογίου είναι η άμεση ενημέρωση των συναδέλφων εκπαιδευτικών της Βόρειας Ελλάδας για τις επιμορφωτικές, ομαδοσυνεργατικές και διασχολικές δράσεις μας, καθώς και η γενικότερη ενημέρωση για παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά θέματα, που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές μου. Το αποθετήριο του ιστολογίου θα εμπλουτίζεται σε τακτική βάση.

Το παρόν ιστολόγιο λειτουργεί συμπληρωτικά με την ψηφιακή εκπαιδευτική κοινότητα «Θεατρική Αγωγή σε Καραντίνα», που δημιουργήθηκε στις 19 Μαρτίου 2020. Η κοινότητα απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ91, που υπηρετούν στις Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων κατά τη διάρκεια των σχολικών ετών 2019-2020 και 2020-2021. Προσκαλούνται οι νεοπροσληφθέντες αναπληρωτές συνάδελφοι των παραπάνω Π.Δ.Ε. να συμπληρώσουν εδώ τη σχετική φόρμα, για να προσκληθούν στην εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Είμαι στη διάθεσή σας και ευελπιστώ ότι η συνεργασία μας θα είναι τόσο γόνιμη και δημιουργική όσο και την περσινή σχολική χρονιά. Σας εύχομαι επιτυχή ολοκλήρωση της φετινής απαιτητικής σχολικής χρονιάς με υγεία.