22/6/2015 Το 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας για την Ανακύκλωση και το Περιβάλλον

Εκπαιδευτική επίσκεψη  στη εταιρία ανακύκλωσης Va.Ste.Eco   στο Σχηματάρι Βοιωτίας πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες του 6ου Γυμνάσιου Χαλκίδας από την Α’ τάξη και τα προγράμματα e-Twinning  και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012. Ξεναγήθηκαν  στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου  από τον ιδιοκτήτη κ. Σιακανδάρη, παρακολούθησαν την πορεία των υλικών που συλλέγονται στους μπλε κάδους και ενημερώθηκαν σχετικά με το ποια υλικά – απορρίμματα πρέπει να τοποθετούν εκεί. Τα παιδιά  αποκόμισαν πλούσια εμπειρία χρήσιμη για τη διαμόρφωση της οικολογικής συμπεριφοράς τους.

Ενημέρωση από τον κ. Στέλιο Σιακανδάρη.

Στη συνέχεια η σχολική ομάδα αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον της  πόλη μας,  ανέλαβε τον καθαρισμό της παραλίας «Συκιές» στο Φάρο Χαλκίδας, στα πλαίσια του προγράμματος   e-Twinning   “My hometown” Στο πρόγραμμα που γίνεται με την ευθύνη της καθηγήτριας Πληροφορικής, κ. Τσούμαρη Χριστίνα, συμμετέχουν μαθητές από όλες τις τάξεις.

Μα, είναι πολύ δυνατή ομάδα αυτοί εδώ!

Η υπεύθυνη για την οργάνωση της δράσης,  κ. Τσούμαρη, και οι συνοδοί  καθηγητές  κ.Αναστάσιος  Ζησίμου και κ.  Ευαγγελία Παπαχαρισίου συγχαίρουν τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και το ζήλο που έδειξαν!

Για να δείτε σχετικό  βίντεο κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.youtube.com/watch?v=DwnvGhh2YmE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *