Γιορτή 25ης Μαρτίου

Σας ενημερώνουμε ότι η γιορτή της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί αύριο (24/3) διαδικτυακά μέσω WEBEX. Οι μαθητές και μαθήτριες θα συνδεθούν στην πλατφόρμα και θα μπουν στην ηλεκτρονική αίθουσα του καθηγητή ή της καθηγήτριας που έχουν μάθημα τη 2η διδακτική ώρα (9:20) σύμφωνα με το πρόγραμμα. Την 1η ώρα και όλες τις υπόλοιπες ώρες δε θα γίνει μάθημα. H συμμετοχή  είναι υποχρεωτική.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικό υλικό για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που ετοίμασαν μαθητές μας: https://drive.google.com/drive/folders/1kMwI2QiFVr1XR30lu4Q8iSNPVIQWa8vp?usp=sharing

Νέο Ωρολόγιο Πρόγραμμα!

Αγαπητοί μας γονείς και παιδιά,

Από την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του σχολείου μας αλλάζει! Αλλαγές επίσης θα υπάρξουν και στο ωράριο επικοινωνίας των καθηγητών με τους γονείς. Για να δείτε το νέο πρόγραμμα κάνετε κλικ εδώ. Για το νέο ωράριο επικοινωνίας με τους καθηγητές, κάνετε κλικ εδώ.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 2ου Γυμνασίου Βριλησσίων

Επαγγελματικός προσανατολισμός, επιλογές μετά το Γυμνάσιο

Την Τρίτη 9/3 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ενημέρωση των μαθητών μας της Γ’ τάξης σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τις διεξόδους μετά το γυμνάσιο. Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. της Δ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας και τη συντόνισε η κ. Σταυρουλάκη.

Μίλα τώρα!

Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το Υπουργείο Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού. Ο εκφοβισμός και η βία στο σχολείο είναι ομαδικό φαινόμενο, καθώς δεν αφορά μόνο τον μαθητή που εκφοβίζει και εκείνον που εκφοβίζεται, αλλά και όσους είναι παρόντες ή γνωρίζουν την ύπαρξή του, που μπορεί να είναι είτε μαθητές είτε ενήλικες.

Το σχολείο μας συμμετέχει στην πανελλήνια δράση «ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ» κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, που οργάνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση