Αρχεία για Δεκέμβριος 2009

Δεκ 22 2009

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες

Οι μαθητές της Α’ τάξης σχεδιάζουν με το πρόγραμμα Ζωγραφικής Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.Οι μαθητές της Β΄ τάξης εύχονται για τα Χριστούγεννα μέσα από τις διαφάνειες που δημιούργησαν με χρήση του Powerpoint. χριστουγεννα View more presentations from gymnasio. Οι μαθητές της  Γ΄γυμνασίου δημιουργούν  χριστουγεννιάτικες λογκοεργασίες στο Microworlds pro. Εδώ χρησιμοποιούν  απλές εντολές γεωμετρίας  της χελώνας και δομή επανάληψης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Δεκ 12 2009

Σχολική εφημερίδα Χριστουγεννιάτικο τεύχος

Μετά τη δημοσίευση του πρώτου φύλλου «Νεοσυλλέκτης» του σχολείου μας , η δημοσιογραφική ομάδα επανέρχεται με  το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο τεύχος   christmas_issue.pdf

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Δεκ 12 2009

Επίδοση ελέγχων Α΄ τριμήνου Σχ. Έτους 2009-2010

Την Τετάρτη 16/12/2009 και ώρα 12.00 μ.μ. θα δοθούν στους γονείς οι έλεγχοι προόδου των μαθητών για τη βαθμολογική περίοδο του  Α’  τριμήνου του σχολικού έτους 2009-2010.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Δεκ 12 2009

Ανακύκλωση

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεων του σχολείου μας πραγματοποιούνται παρουσιάσεις- ομιλίες για θέματα ανακύκλωσης  σε συνεργασία με το Δήμο Βριλησσίων και την TETRA PAK ΕΛΛΑΣ ΑΕ.  Το πρόγραμμα θα παρακολουθήσουν όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου μας.    Recycle View more presentations from guestae9e049.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Δεκ 09 2009

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ξεκίνησε στις 4 Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Παρασκευή το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του σχολείου μας με τίτλο: «Το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον ως αφήγηση» και με θέμα: «Με αφορμή ένα παραμύθι, μια καλλιτεχνική δημιουργία, μια ιστορία…. γνωρίζω τον εαυτό μου και εντάσσομαι στο φυσικό και κοινωνικό μου περιβάλλον»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Επόμενα »