Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων

Αγαπητοί γονείς,

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σας προσκαλούμε σε ενημερωτική συνάντηση με τη Διεύθυνση και τους διδάσκοντες του Σχολείου μας, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 έως 18:00 για την Α΄ τάξη και 18:00 έως 19:00 για τη Β΄ και Γ΄ τάξη.

Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Προσφορά για μετακίνηση μαθητών

Καλούμε τα ενδιαφερόμενα Τουριστικά Γραφεία να αποστείλουν προσφορά για την εξής μετακίνηση των μαθητών μας στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων του σχολείου:

Προορισμός:  Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Νέας  Μάκρης 

Σύνολο Μαθητών και Συνοδών: 320 άτομα

Ημερομηνία επίσκεψης:  Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ώρα αναχώρησης: 08:30, Ώρα επιστροφής: 13:30, με αφετηρία το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων (Ταϋγέτου και Λευκών Ορέων) και επιστροφή στο ίδιο σημείο.

Προσοχή!

Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο παρακάτω e-mail: mail@2gym-vriliss.att.sch.gr

Χρήσιμες συνδέσεις

im1.gif

    • Ψηφιακό αποθετήριο εκπαιδευτικού υλικού για όλα τα μαθήματα στο Φωτόδεντρο

Αγιασμός και διανομή βιβλίων

 

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9:30 π.μ. θα γίνει στο σχολείο μας ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στη συνέχεια θα διανεμηθούν τα σχολικά βιβλία. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα στιλό, ένα τετράδιο, τη σχολική τους τσάντα και μια τσάντα για τη μεταφορά των βιβλίων. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο μόλις πάρουν τα βιβλία τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας και τους γονείς τους Καλή Σχολική Χρονιά!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση