Προσφορές για μετακινήσεις μαθητών

Καλούμε τα ενδιαφερόμενα Τουριστικά Γραφεία να αποστείλουν προσφορές για λεωφορεία 50 θέσεων, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις παρακάτω μετακινήσεις των μαθητών μας στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων του σχολείου:

Α΄ Γυμνασίου:  Άτομα  98 (μαζί με τους συνοδούς καθηγητές) • Προορισμός:  Αρχαία Αγορά (Θησείο) και επιστροφή στο σχολείο

Β΄ Γυμνασίου: Άτομα  95 (μαζί με τους συνοδούς καθηγητές)  Προορισμός:  Βυζαντινό Μουσείο και επιστροφή στο σχολείο

Γ΄ Γυμνασίου: Άτομα  94 (μαζί με τους συνοδούς καθηγητές) • Προορισμός:  Θέατρο Διονύσου (Ακρόπολη) και επιστροφή στο σχολείο

Οι επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 17 Οκτωβρίου. Ώρα αναχώρησης: 08:45, Ώρα επιστροφής: 13:00, με αφετηρία το 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων (Ταϋγέτου και Ροδόπης) και επιστροφή στο ίδιο σημείο.

Οι προσφορές μπορούν να αποσταλούν στο fax: 210 8042788

ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mail@2gym-vriliss.att.sch.gr

Το σχολείο αρχίζει!

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 8:30 π.μ. θα γίνει στο σχολείο μας ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στη συνέχεια θα διανεμηθούν τα σχολικά βιβλία. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα στιλό, ένα τετράδιο και τη σχολική τους τσάντα για τη μεταφορά των βιβλίων. Οι μαθητές θα παραμείνουν στο χώρο του σχολείου μέχρι τις 12:35.

Ευχόμαστε σε όλους, μαθητές και γονείς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!σχολείο_έναρξη

 

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση