Ενισχυτική διδασκαλία

 

enisxitiki didaskalia 683x1024

 

Αγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές που χρειάζονται βοήθεια και επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους στα μαθήματα. Στον σύνδεσμο εδώ θα βρείτε το σχετικό ΦΕΚ με αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία και τον στόχο της ενισχυτικής διδασκαλίας, καθώς και την υπεύθυνη δήλωση που θα πρέπει να συμπληρώσετε και να μας καταθέσετε μέχρι την Τρίτη 27/9, αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχει το παιδί σας στο πρόγραμμα.

Για τους γονείς της Α΄τάξης

Αγαπητοί γονείς,

Σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα μέχρι την Παρασκευή 16/9, προκειμένου να έχουμε τα ακριβή στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας. Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας περιμένουμε να μας προσκομίσετε το Ατομικό Δελτίο Υγείας του/της Μαθητή/τριας (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από τον παιδίατρό σας.

Για την φόρμα πατήστε εδώ

 

“Το σχολείο που οραματιζόμαστε”

.png

Ευχαριστούμε την κινηματογραφική λέσχη CINE-Δράση που οργάνωσε προβολή  ταινιών με θέμα τη σχολική ζωή και  συζήτηση για την εκπαίδευση, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στον δήμο μας  τις δράσεις του σχολείου μας, τις εκδηλώσεις, τα προγράμματα και τις εργασίες των μαθητών μας που υλοποιήθηκαν την προηγούμενη χρονιά.

Εθνικό Συνέδριο Διάδοσης καλών πρακτικών

Το σχολείο μας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις δράσεις που υλοποιήθηκαν τη σχολική χρονιά 2021-2022 στο Εθνικό Συνέδριο Διάδοσης καλών πρακτικών National Dissemination Conference-HELLAS 2022, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + KA3

 

12

Επιστροφή στο σχολείο!

σχολική χρονιά

Αγαπητοί γονείς,

Αγαπητά παιδιά,

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 9:00 π.μ. θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μετά τον αγιασμό οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ και της Γ΄τάξης θα αποχωρήσουν και θα παραμείνουν μόνο τα παιδιά της Α΄τάξης, προκειμένου να χωριστούν σε τμήματα, να παραλάβουν τα βιβλία τους και να έχουν μια πρώτη γνωριμία με το νέο τους σχολείο. Την Τρίτη το πρωί το κουδούνι θα χτυπήσει στις 8:15. Οι μαθητές και οι μαθήτριες  και των τριών τάξεων θα σχολάσουν στις 11:40. Για τις επόμενες ημέρες της πρώτης εβδομάδας θα τους δοθεί πρόγραμμα.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση