Πρόληψη πυρκαγιάς

fire1.gif

Την Πέμπτη 29/1/2009  και ώρα 12.00 έως και 13.30 πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων επίδειξη μέσων πυρόσβεσης-πρόληψης και προφύλαξης από ενδεχόμενη εκδήλωση πυρκαγιάς  στα πλαίσια Πολιτικής Άμυνας. Την εκδήλωση  παρουσίασε Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος και την παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές του σχολείου. Μετά το τέλος της παρουσίασης πολλοί από τους  μαθητές διατύπωσαν ερωτήσεις και πήραν απαντήσεις πάνω σε διάφορα θέματα πυρασφάλειας που τους προβλημάτισαν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ

Χρειάζεται να εγκαταστήσετε τον Adobe Flash Player για αναπαραγωγή του παρακάτω slideshow  από τη δενδροφύτευση στο Πεντελικό όρος.

 Ο Σύνδεσμος για την προστασία και ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) οργάνωσε δενδροφύτευση στην περιοχή Κοκκιναρά του Πεντελικού την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009, με 30.000 δενδρύλλια περίπου. Πήραν μέρος 55 μαθητές –εθελοντές του 2ου Γυμνασίου Βριλησσίων που μετεκινήθηκαν με λεωφορείο που διέθεσε ο Δήμος μαζί με τους καθηγητές τους. Εργάστηκαν με κέφι και φύτεψαν τα δενδρύλλια στα καθορισμένα σημεία. Η συμμετοχή εθελοντών (παιδιών και ενηλίκων ) ήταν εντυπωσιακή. Πολύχρωμο πλήθος διασκορπισμένο στις καμμένες πλαγιές των χαμηλών λόφων έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας αλλά και ετοιμότητας για την προστασία του περιβάλλοντος!!! Η βροχή που ακολούθησε ολοκλήρωσε αποτελεσματικά την προσπάθεια όλων των φορέων που συμμετείχαν.

Ευχόμαστε η εθελοντική προσφορά να συνεχιστεί.

Εκκλησιασμός

Την Παρασκευή  30 /1/2009 ,  ημέρα του εορτασμού των Τριών Ίεραρχών, θα γίνει εκκλησιασμός των μαθητών στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων κατά τις ώρες 8.30 -10.00 π.μ.

Συγχαρητήρια

Ο  Διευθυντής  του σχολείου και ο σύλλογος των καθηγητών συγχαίρουν το μαθητή της  Β΄ τάξης του γυμνασίου Μαυροκέφαλο Νικόλαο για τη διάκρισή του στο διαγωνισμό Μαθηματικών “Θαλής” και του εύχονται καλή επιτυχία και στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Επίσκεψη στο Ευγενίδειο Ίδρυμα

im_pl.jpg 

Στις  27/1/2009  θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των μαθητών της Γ’ τάξης στο Ευγενίδειο Ίδρυμα για την παρακολούθηση διαδραστικής έκθεσης Φυσικής-Χημείας-Βιολογίας.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

Στις 15/1/2009 έγινε η κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για μαθητές και καθηγητές.  Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων ευχήθηκε δύναμη και κουράγιο στους καθηγητές για τη νέα χρονιά, ώστε να εξακολουθούν να προσφέρουν πνευματική τροφή στους μαθητές τους .

Στους μαθητές μας ευχόμαστε , όλοι καθηγητές και γονείς , καλή πρόοδο και επιτυχία σε όλο το φάσμα της μαθητικής τους ζωής.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση