Ιούν 09 2021

Αποτελέσματα κοινωνικής έρευνας του Γ 1

Οι μαθητές του Γ1 ολοκλήρωσαν την επεξεργασία των ερωτηματολογίων στο πλαίσιο του κοινωνικού πειράματος που πραγματοποίησαν. Μπορείτε να δείτε (και να καμαρώσετε!) τις επιλογές των παιδιών κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιούν 02 2021

Ακούστε την εκπομπή μας στο ESR!

Απολαύστε τώρα ολόκληρη την εκπομπή των μαθητών μας στο European School Radio, με τίτλο «Webex on Air!» στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://europeanschoolradio.eu/el/archives/production/5017

(στην κατηγορία podcasts)

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Ιούν 02 2021

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Γυμνασίου Βριλησσίων δείχνουν την κοινωνική τους ευαισθησία και συγκεντρώνουν συσκευασμένα τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας, καθαριστικά και απορρυπαντικά για το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Περιμένουμε και τη δική σας συνεισφορά!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαΐ 28 2021

Φωτογράφηση Γ΄ Γυμνασίου

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Βριλησσίων διοργανώνει την καθιερωμένη δωρεάν ετήσια φωτογράφηση των παιδιών της Γ΄ Γυμνασίου, με σκοπό τη δημιουργία αναμνηστικού λευκώματος. Η φωτογράφηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31/5/2021 στον χώρο του σχολείου μας. Λόγω των ειδικών συνθηκών η φωτογράφηση θα γίνει ατομικά.

Αν κάποιος γονέας έχει αντίρρηση  να φωτογραφηθεί το παιδί του, παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα στο email (fntagiak@yahoo.gr) αφήνοντας ονοματεπώνυμο και τμήμα παιδιού. Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρήσουμε ότι δίνετε την συγκατάθεσή σας.

Ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Γυμνασίου Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαΐ 21 2021

Εκπέμπουμε ραδιοφωνικά!

WEBEX on air!
Πώς άλλαξε η ζωή των εφήβων λόγω της πανδημίας;
Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Βριλησσίων σε συνεργασία με το Γυμνάσιο  των Λουτρών Αιδηψού δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στον «αέρα» του European School Radio την Τρίτη, 25 Μαΐου, στις 11:00 το πρωί!
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή  μας ζωντανά  στον σύνδεσμο:
http://europeanschoolradio.eu/player.php

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Επόμενα »