Το σχολείο μας στο OPEN SCHOOLS JOURNAL!

osj

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι στο διεθνές περιοδικό Open Schools Journal for Open Science δημοσιεύτηκε εργασία μαθητών/τριών του σχολείου μας με θέμα ” Τα χημικά στοιχεία στα κινητά τηλέφωνα”.  Συμμετείχαν: Ηλίας Κονιανός, Μαριάννα Κουτσουπιά, Μάριος Μιχαηλίδης και Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά για την εργασία τους  όσο και στην υπεύθυνη εκπαιδευτικό, τη χημικό κ. Μαρία  Γιαλλούση,  για την εποπτεία της εργασίας, την καθοδήγηση των μαθητών αλλά και  την πρωτοβουλία της δημοσίευσης!

Μπορείτε να διαβάσετε τη δημοσίευση εδώ

Συγχαρητήρια!

.jpg

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Συνέδριο Προσομοίωσης των Επιτροπών του ΟΗΕ “Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη”,  στη Θεσσαλονίκη από 16/12 έως 18/12. Ένα μεγάλο “Μπράβο” στα παιδιά που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν: τη Ζηνοβία Καπώνη της Α’ τάξης, εμπειρογνώμονα στην Επιτροπή για την Προσβασιμότητα των Ατόμων με Αναπηρία, τον Νίκο Πιπιτσούλη της Γ’ τάξης, εμπειρογνώμονα στην Επιτροπή για το Δικαίωμα στην Υγεία, και τη Δανάη Χαβρουζά, εμπειρογνώμονα στην Επιτροπή για το Δικαίωμα των Ατόμων με Αναπηρία στην Εργασία και την Απασχόληση.

Δείτε την τελετή λήξης του Συνεδρίου και βράβευσης των μαθητών εδώ

Και του χρόνου με περισσότερες επιτυχίες!

12/12: Θεατρική παράσταση

.jpg

Τη Δευτέρα 12/12, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση για εφήβους “Ποιος θέλεις να γίνεις-Μια εικονική Ουτοπία” με θέμα τη σχέση των νέων με το διαδίκτυο.

Πληροφορίες και κριτικές για την παράσταση μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Το Α2 επισκέπτεται το Σικιαρίδειο Ίδρυμα

.jpg

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Α2, συμμετέχοντας  σε κοινωνική δράση που οργανώνει το σχολείο μας, επισκέπτονται την Τετάρτη 7/12 το 1ο Ειδικό Δημοτικό Αμαρουσίου για να δώσουν χαρά στα παιδιά με ειδικές ανάγκες που φοιτούν εκεί, να παίξουν και να μαγειρέψουν μαζί τους!

Συνοδοί: κ. Δημητρίου,  κ. Παπανικολάου και κ. Σπηλιώτης

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση