Η συνάντησή μας στο Χαμόγελο του παιδιού

Την Πέμπτη 22/11/2012 μαθητές και  καθηγητές  επισκεφθήκαμε το Χαμόγελο του παιδιού  στα Μελίσσια. Οι μαθητές μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των καθηγητών τους  συγκέντρωσαν τρόφιμα τα οποία και προσέφεραν με μεγάλη χαρά στα παιδιά. Παράλληλα οι μαθητές μας ξεναγήθηκαν στο χώρο, άκουσαν και έμαθαν για την ιστορία της ίδρυσης του Χαμόγελου το 1995 καθώς και για τις δραστηριότητες των 300 παιδιών που μεγαλώνουν στα 11 σπίτια του. Συναντήθηκαν με τα 10 από τα 25 παιδιά του σπιτιού ηλικίας 3-17 ετών και συζήτησαν μαζί τους με ιδιαίτερη χαρά και ευχαρίστηση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 7.30 μ.μ. καλούνται οι γονείς των μαθητών του σχολείου μας να παρακολουθήσουν την ομιλία της Κας Σωτηροπούλου  Μυρτώς, γυναικολόγου του Νοσοκομείου  “Αλεξάνδρα” με θέμαΔιαφυλικές Σχέσεις”. Η ομιλία στους γονείς αποτελεί συνέχεια της ενημέρωσης των μαθητών της Γ΄Γυμνασίου για το ίδιο θέμα, ελπίζοντας έτσι το σχολείο να συμβάλλει στην έγκαιρη και σωστή ενημέρωση των μαθητών μας.

Ζωγραφικές αναζητήσεις

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των μαθητών μας στη ζωγραφική τέχνη, οι μαθητές συναντήθηκαν την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 με το γιατρό και ζωγράφο  κ. Σκλείδη Δημήτρη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας , σε μια συζήτηση με θέμα                                Αφελείς ερωτήσεις προς ζωγράφο”.

Ενημέρωση-Συζήτηση

Πρόγραμμα με θέμα “Διαφυλικές σχέσεις”  παρακολούθησαν την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 οι μαθητές της Γ΄Γυμνασίου. Το πρόγραμμα που είναι εγκεκριμένο από το υπουργείο  Παιδείας, παρουσίασε η γυναικολόγος του νοσοκομείου  “Αλεξάνδρα”  κ.  Σωτηροπούλου Μυρτώ.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση