Επιστρέφουμε!

Αγαπητοί γονείς,
Από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, στις 8:15,  ξεκινάμε τα δια ζώσης μαθήματα και επιστρέφουμε στο σχολείο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Υπενθυμίζουμε ότι η επικοινωνία σας με τους καθηγητές και τις καθηγήτριες θα γίνεται  τηλεφωνικά, όπως αρχικά, στα κινητά 6945419594 και 6948110757. Οι ώρες  που οι συνάδελφοι είναι διαθέσιμοι αναγράφονται στον πίνακα που ακολουθεί. Σε ειδικές περιπτώσεις, μπορείτε να επισκέπτεσθε το σχολείο μετά από συνεννόηση.
Σας ενημερώνουμε, επίσης,  ότι μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά τους ελέγχους προόδου Α’ τετραμήνου.
Τέλος, παρακαλούμε όσους από εσάς έχετε δανειστεί από το σχολείο μας τάμπλετ ή λάπτοπ για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης να μας το επιστρέψετε τη Δευτέρα.
Ευχόμαστε καλή επάνοδο και μια νέα δυναμική αρχή για όλα τα παιδιά!
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών και καθηγητριών του 2ου Γυμνασίου Βριλησσίων

Ψυχολόγος στο σχολείο μας!

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι από τις  8 Ιανουαρίου έχει τοποθετηθεί στο σχολείο μας  ψυχολόγος, η κ. Ευτυχία Καλαμάρα. Η ψυχολόγος μας θα παρέχει ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενημέρωση και συμβουλευτική καθοδήγηση σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς  για την καλλιέργεια  δεξιοτήτων που απαιτούνται στην αποτελεσματική διαχείριση κρίσιμων και απρόβλεπτων καταστάσεων.

Για τη συνεργασία των παιδιών με την ψυχολόγο είναι απαραίτητη η συγκατάθεση γονέων και κηδεμόνων. Αν συναινείτε, παρακαλούμε να στείλετε το αργότερο μέχρι την Κυριακή 17 Ιανουαρίου σχετική υπεύθυνη δήλωση στο 2ogymnasiovrilission@gmail.com  Όσοι από εσάς θέλετε να επικοινωνήσετε με την ψυχολόγο μας μπορείτε να  δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέσω του ίδιου ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου, ώστε να ορισθεί  ραντεβού.

Εξυπακούεται ότι για το διάστημα που τα σχολεία είναι κλειστά,  οι συναντήσεις  με την ψυχολόγο θα γίνονται διαδικτυακά.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς