Αρχεία για Μάρτιος 2017

Μαρ 31 2017

Ο Αριστοτέλης για τη φιλία

Σας παρουσιάζουμε την τέταρτη εργασία των μαθητών μας στα πλαίσια του προγράμματος για τον Αριστοτέλη, που είναι αφιερωμένη στην έννοια της φιλίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαρ 30 2017

Μια ξεχωριστή γιορτή

Ήταν για όλους μας μια μοναδική γιορτή η φετινή. Γιατί το σχολείο μας γιόρτασε την επέτειο της 25ης Μαρτίου μαζί με τους υπέροχους παππούδες και γιαγιάδες του ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Η κοινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου. Κατά γενική ομολογία ήταν ένα πολύ πετυχημένο «πάντρεμα», που έδειξε ότι […]

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαρ 24 2017

Προσφορά για μετακίνηση μαθητών

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση 1ημερης εκπαιδευτικής εκδρομής στο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ Αττικής. Παρακαλούμε όσα ταξιδιωτικά γραφεία επιθυμούν να υποβάλουν τις προσφορές τους σχετικά  με την 1ημερη εκδρομή – μετακίνηση του Σχολείου μας. Η προσφορά θα κατατεθεί κλειστή σε έντυπη μορφή και όχι με  fax ή  e-mail  στο Σχολείο έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  31. 3. 2017 […]

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαρ 23 2017

Τα τέσσερα αίτια του Αριστοτέλη

Το τρίτο κατά σειρά βίντεο από τους μαθητές που μετέχουν στο πρόγραμμα του Αριστοτέλη ασχολείται με τα λεγόμενα «τέσσερα αίτια», μια πολύ βασική έννοια της αριστοτελικής φιλοσοφίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Μαρ 23 2017

Αριστοτέλης και Κίνηση

Το δεύτερο βίντεο του προγράμματος για τον Αριστοτέλη ασχολείται με θεμελιώδεις έννοιες της αριστοτελικής φιλοσοφίας για τη φύση: τα τέσσερα στοιχεία και την κίνηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια

Επόμενα »