Έκδοση σχολικής κάρτας μέσω Edupass

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του «edupass.gov.gr» επεκτείνεται στις Σχολικές Μονάδες της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής. Έτσι από τη Δευτέρα 1.11.2021 η σχολική κάρτα για την είσοδο των μαθητών στο σχολείο θα εκδίδεται μέσω του edupass (και όχι από την πλατφόρμα self-testing).

Παρακαλούμε να ενημερωθείτε σχετικά με τις απαιτούμενες ενέργειες από το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων:

https://www.minedu.gov.gr/news/50530-26-10-21-i-leitourgia-tou-edupass-gov-gr-epekteinetai-stis-sxolikes-monades-tis-dimosias-protovathmias-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-eidikis-agogis

25ο Συνέδριο της ENOC για τα δικαιώματα των παιδιών

H Σοφία Παπαρσένη, μαθήτριά μας της Β’ τάξης, συμμετείχε στο 25ο Συνέδριο του Πανευρωπαϊκού οργανισμού που ασχολείται με τα δικαιώματα του παιδιού και συνεργάζεται με τις Ο.Ε.Σ. (Ομάδες Εφήβων Συμβούλων του Συνηγόρου του Παιδιού) των Ευρωπαϊκών χωρών. Φέτος τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν κυρίως σχέση με τις επιπτώσεις που είχαν στα δικαιώματα των παιδιών οι νέες συνθήκες που δημιούργησε ο κορωνοϊός. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ  για να διαβάσετε το έγγραφο της μαθήτριας.

Συγχαρητήρια!

Το σχολείο σε κίνηση!

«8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2021»

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού (24  Σεπτεμβρίου 2021) και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, το σχολείο μας οργάνωσε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου πεζοπορική επίσκεψη στο Πάρκο Μαρία Κάλλας (πρώην Ναυτική Βάση) Βριλησσίων με τη συμμετοχή όλων των μαθητών και μαθητριών. Σκοπός της δράσης ήταν η προώθηση της δημιουργικότητας και της κοινωνικής ενσωμάτωσης καθώς και η προαγωγή της υγείας και της ευεξίας μέσω του αθλητισμού. Μαθητές και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χώρο αναψυχής και να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του αθλοπάρκου.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς