ΕΥΧΕΣ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΕΥΧΟΝΤΑΙ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR

Δείτε το στο slideshare.net

 

Στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας,  οι μαθητές της Α΄και Β΄ Γυμνασίου  έφτιαξαν στο σχολείο  βρώσιμες ελιές από τα δέντρα των Βριλησσίων, κουλουράκια, σοκολατάκια, επιτραπέζια παιχνίδια , χριστουγεννιάτικες κάρτες, κάδρα, σουπλά , στολίδια, κοσμήματα, βιβλιαράκια γρίφων, CD με ηλεκτρονικά παιχνίδια και αφηγήσεις έργων που επινόησαν και έγραψαν μαθητές του σχολείου μας. Τα προϊόντα της  μαθητικής εταιρείας “Μ.Ε.ΓΑ Α.Ε” (Μικροί Επιχειρηματίες Γυμνασίου ) τα πούλησαν την ημέρα επίδοσης των ελέγχων (17/12) μέχρι και τις 23/12. Από τα κέρδη  της δραστηριότητας αυτής  το 5% θα δοθεί για την τριήμερη εκδρομή της Γ΄Γυμνασίου (19,22 ΕΥΡΩ), το 20% για τη μονοήμερη εκδρομή  της Α΄και Β΄Γυμνασίου(76,9 ΕΥΡΩ) ,το 31% ( 120 ΕΥΡΩ) στους μαθητές της Β΄Γυμνασίου  , ως αρχικό μετοχικό κεφάλαιο για τις 12  “Εταιρείες” που θα δημιουργήσουν στα πλαίσια του μαθήματος, και το 44%  ( 169,18ΕΥΡΩ) για την αγορά βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του εργαστηρίου  Τεχνολογίας και αναλώσιμων υλικών για τις κατασκευές των  ατομικών και ομαδικών έργων των μαθητών στο μάθημα της Τεχνολογίας. Οι μαθητές της Α΄και Β΄Γυμνασίου ευχαριστούν όλους τους εργαζόμενους του σχολείου και τους γονείς που προτίμησαν τα προϊόντα της εταιρείας τους και  ενίσχυσαν την προσπάθειά τους.

Δείτε το στο slideshare.net

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014  εμείς, μια ομάδα μαθητών της Γ΄Γυμνασίου με συνοδούς την υποδιευθύντρια κ. Αυθεντοπούλου και τους κυρίους Δημητρίου και Καζάκο επισκεφτήκαμε το χαμόγελο του παιδιού στα Μελίσσια και προσφέραμε τρόφιμα που μαζεύτηκαν με πολλή αγάπη από τους μαθητές του σχολείου μας. Ξεναγηθήκαμε και πληροφορηθήκαμε για όλες τις δραστηριότητες και όλους τους τομείς προσφοράς του “Χαμόγελου του παιδιού”. Ανταλλάξαμε ευχές και νοιώσαμε την ιδιαίτερη χαρά  της προσφοράς αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

DSC00271DSC00276DSC00275DSC00273DSC00277DSC00280

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι έλεγχοι προόδου των μαθητών για τη βαθμολογική περίοδο του Α΄τριμήνου θα δοθούν στους γονείς την Τετάρτη 17/12/2014 και ώρα 12.30 έως και 14.30

Θα προηγηθεί ομιλία της Διευθύντριας του σχολείου κ. Κατσαμπούρη Φωτεινής προς τους γονείς των μαθητών στις 12.00 που καλείστε να παρακολουθήσετε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

Την ίδια ημέρα και ώρες από 11.00 έως 17.00 θα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.
Παράλληλα  το σχολείο μας διοργανώνει την ίδια μέρα 12.30 με 16.30 Χριστουγεννιάτικο bazaar στο χώρο του σχολείου. Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων θα προσφέρει Χριστουγεννιάτικο κέρασμα.

Συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο “ Boys Reading”.

Το σχολείο μας συμμετέχει ενεργά στο ευρωπαϊκό επιδοτούμενο πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο “Boys Reading” συνεργαζόμενο με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Στόχος του προγράμματος είναι να ερευνήσει τους λόγους για τους οποίους τα αγόρια μειονεκτούν σε σχέση με τα κορίτσια όσον αφορά το διάβασμα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εφηβείας, μεταξύ 11 και 15 ετών, σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών (OECD και PISA). Στο πρόγραμμα παίρνουν μέρος 6 πανεπιστήμια του εξωτερικού και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα από την Ελλάδα. Για την υλοποίησή του τα Εκπαιδευτήρια Δούκα  συνεργάζονται με 10 ιδιωτικά και δημόσια σχολεία μεταξύ των οποίων και το δικό μας.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση