Συμμετοχή στη διεθνή δράση: “School well-being”

cared 2ο γυμνάσιο Βριλησσίων ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΧΑΡΑ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ

Το σχολείο μας συμμετέχει στη διεθνή δράση “School well-being” που οργανώνεται από το ISPA (International School Psychology Acssociation) και το Εργαστήριο Σχολικής Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. Στο πλαίσιο της  δράσης πραγματοποιείται διαδικτυακή διεθνής έκθεση με έντυπο υλικό και αφίσες, όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες αποτυπώνουν το όραμά τους για το σχολικό περιβάλλον που θα τους προσφέρει σωματική, συναισθηματική και ψυχολογική ευεξία.  Πήραν μέρος με έργα τους τα τμήματα Β1 και Γ2 με την καθοδήγηση των φιλολόγων τους, της κ. Φουσέκα και της κ. Γιαννοπούλου.

Διαδικτυακή συνάντηση με τη συγγραφέα Ελένη Κατσαμά

.jpg

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄τάξης θα έχουν διαδικτυακή συνάντηση με τη συγγραφέα Ελένη Κατσαμά την Παρασκευή 20/5 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.  Θα συζητήσουν μαζί της για τα διηγήματα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο της “Κοσμοδρόμιο”  και τα οποία μελέτησαν  με πρόταση των φιλολόγων τους, της  κ. Ντόσκα και της κ. Ντούρμα.

Ημερίδα κατά του καπνίσματος

Δεσμεύομαι και Σταματώ – Διαδικτυακή εκδήλωση για τις βλαβερές συνέπειες  του καπνίσματος – ΜΑΧΗΤΗΣ

Ο εθισμός στο κάπνισμα είναι, δυστυχώς, ένα φαινόμενο που συναντάμε συχνά στους εφήβους. Το σχολείο μας, στην προσπάθεια να αφυπνίσει τους μαθητές και τις μαθήτριες και να τους προειδοποιήσει για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, οργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 11/5 και την Πέμπτη 12/5 με ομιλήτρια την κ. Μαλακού, γιατρό καρδιολόγο και Αντιδήμαρχο.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση