Εκπαιδευτική επίσκεψη σε Οινοποιείο της περιοχής μας για τη βιωματική προσέγγιση της διαδικασίας του Τρύγου. Ενεργοποίηση όλων των αισθήσεων μέσα στο φυσικό περιβάλλον. Οι μικροί αμπελουργοί ξεκίνησαν πρωί πρωί τις εργασίες τους στο αμπέλι του οινοποιείου και μετά από ένα υγιεινό σνακ συνέχισαν γεμάτοι ενέργεια με το πάτημα του σταφυλιού. Φώτο εδώ.
Τα παιδιά είχαν ακόμα την ευκαιρία να επισκεφτούν τον χώρο του οινοποιείου και το μουσείο του κτήματος.
Πειραματίστηκαν με τυπώματα και φτιάξανε στην τάξη νόστιμα σταφυλάκια σαν αυτά που γεύτηκαν στο κτήμα.