Αρχική » 2018 » Δεκέμβριος

Αρχείο μηνός Δεκέμβριος 2018

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2018

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα που ετοίμασαν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης είχαν οι μαθητές του σχολείου μας. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μάλιστα δύο φορές, για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν καλύτερα πρώτα οι μικρές τάξεις και στη συνέχεια οι μεγαλύτερες, απολαμβάνοντας το θερμότατο χειροκρότημα όλων.

Στο τέλος τραγούδησαν τα κάλαντα από διάφορες περιοχές και ευχήθηκαν σ’ όλους

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!

‘’Ο Γκριντς’’

ΤΟ 18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ – ΄΄Ο ΓΚΡΙΝΤΣ΄΄

Μία εξαιρετική χριστουγεννιάτικη ιστορία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές του σχολείου μας την Τετάρτη 19-12-2018 στον κινηματογράφο «Βικτώρια». Μια ταινία που ενθουσίασε τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας μαθητές!

Λίγα λόγια για την ταινία…

«Ένας κυνικός γκρινιάρης, ο Γκριντς, αποφασίζει να εκδικηθεί το πνεύμα των ημερών, να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Δε φαντάζεται όμως ότι η καρδιά του θα γλυκάνει και τα σχέδια του θα ανατραπούν εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού.

Ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες των Χριστουγέννων, μαζί με εκείνον του Εμπενίζερ Σκρουτζ, είναι αυτός του Γκριντς. Κυρίως γιατί, όπως εξάλλου και ο Σκρουτζ, μισεί τα Χριστούγεννα και τη γιορτινή ατμόσφαιρα και θα προτιμούσε να βρει επιτέλους τον τρόπο να τα εξαφανίσει μια για πάντα.»

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας καλεί όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου σε Γενική Συνέλευση  την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

 

Θέματα:

  • Απολογισμός δράσεων σχολικής χρονιά 2017-
  • Καθορισμός ετήσιας συνδρομής μελών .
  • Προκήρυξη εκλογών για νέο Δ.Σ. και υποψηφιότητες.
  • Συζήτηση για θέματα που τυχόν απασχολούν τους γονείς.

 

Παρακαλούμε για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση , ώστε ο Σύλλογος να συνεχίσει να υπάρχει. Η δύναμη του Συλλόγου βασίζεται στην ενότητα των μελών του.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Δεκέμβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Σκακιστική άσκηση

Ιστορικό

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση