Άνοιξης συνέχεια!!!

 

Η Άνοιξη είναι εδώ !!!.Η φύση πανέμορφη,γεμάτη με τα χρώματα των λουλουδιών και το γλυκό κελάηδημα των πουλιών. Ζουζουνάκια μικρά και μεγάλα βουίζουν και πετούν από λουλούδι σε λουλούδι .Σήμερα θα γνωρίσουμε την άνοιξη μέσα από τα μάτια ζωγράφων  και μαζί τους θα ταξιδέψουμε στους πίνακές τους .Ας ξεκινήσουμε ,είστε έτοιμοι για το διαφορετικό αυτό ταξίδι ;Κάθε τίτλος κρύβει και κάτι .Για να το ανακαλύψετε πατήστε πάνω στον τίτλο για να βρείτε το μυστικό …..

Η Άνοιξη των ζωγράφων!!!

Πατήστε πάνω στο ppt  και θα ξεκινήσετε το φανταστικό σας ταξίδι μέσα από πίνακες ζωγραφικής .Κάθε πίνακας έχει πολλά να σας πει και να σας δείξει .Είμαι σίγουρη πως θα  τα βρείτε όλα γιατί η φαντασία σας αλλά και το μυαλουδάκι σας είναι μεγάλααααα!! .

Πίνακες ζωγραφικής (1)

Παιχνίδια την Άνοιξη!!!

Στην ενότητα αυτή θα βρείτε παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στον υπολογιστή,στο tablet, στο κινητό .Τα παιχνίδια αυτά τα έχουν φτιάξει άλλες νηπιαγωγοί και δασκάλες για τους δικούς τους μαθητές.Επειδή όμως τους αρέσει να μοιράζονται,όπως κάναμε κι εμείς στο νηπιαγωγείο μας , σας τα χαρίζουν και σε σας για να περάσετε όμορφα !!!

Διαδραστικά παιχνίδια !!!

Οι Πίνακες ζωγραφικής της Άνοιξης έγιναν παζλ !!!

Το ταξίδι μέσα στους πίνακες ζωγραφικής της Άνοιξης τελείωσε .Εγώ όμως σας έφτιαξα μερικούς από αυτούς σαν πάζλ .Θα πατήσετε πάνω στον κάθε σύνδεσμο και θα σας ανοίγει ένα πάζλ. Μπορείτε να πατήσετε το φαντασματάκι που βρίσκεται κάτω αριστερά από το παζλ και θα το βλέπετε σαν συννεφάκι από πίσω Αν θέλετε να το ξαναφτιάξετε πατάτε πάνω στο βελάκια που και αυτά βρίσκονται κάτω αριστερά πάνω από το φαντασματάκι. Καλή επιτυχία !!!

Παζλ της Άνοιξης !!